AllmäntClean Drink

Jobbhelg i Falkenberg

(Helgsummeringen innehåller ej betald men ändock reklam för Clean och Falkenberg Strandbad)

I helgen hade Paula och jag ett riktigt kul jobb inbokat för ett event som hölls på Strandbaden i Falkenberg. Sämre arbetsmiljöer har man haft. Vaknade med den här utsikten i lördags:

Sen gick ner till havet för ett morgondopp. Eftersom jag hade käkat taggtråd och höll på att brinna upp av febervågor vaktade jag mobiltelefoner när tjejerna badade. Nån måste ju ställa upp och göra det också.

Hittade en magisk trappa som gjord för en bröllopsbild. Har funderingar på att ersätta vår lilla trappa ner till källarplan med något sånt här så man kan få till schysta bilder hemma också.

Käkade frukost med havet som utsikt. Gick loss på mackor med ost och marmelad, livets liv.

Sen drog själva eventet igång vid 11-tiden. Efter lite mingel körde vi igång med ett träningspass som jag och Paula höll i på stranden. Barfotaträning med en kompis som redskap i stekande sol. Var så varmt att man brände fötterna i sanden om man stod stilla för länge så tror det ökade på tempot på deltagarna hehe =) Eftersom jag var sjuk gick jag all in på coachningsbiten medans Paula köttade på hela passet ihop med dom andra. Alla kämpade på bra och dom flesta verkade rätt möra efter passet, tur att det bara var att gå direkt ner i havet och svalka av sig lite.

Efter träningen hade vi lite tid över att bara chilla och ta igen oss innan vi käkade lunch på terassen.

Sen var det dags för vår andra hållpunkt för dagen – föreläsning med mig och Paula. Först snackade vi om sociala medier och hur vi startade, hur man upprätthåller sina kanaler, hur man tjäna pengar, fördelar och nackdelar med våra arbeten osv. Sen körde jag solo och berättade om Clean och vår resa som har varit allt annat än rakt uppåt. Avslöjade en hemlighet jag snart kan gå ut med här också för deltagarna som nästan fick mig att börja grina på plats också.

Resten av kvällen var det middag och sen spa som gällde. Grym spaavdelning på Strandbaden. Tror det var 5 olika pooler ute och inne och schyssta miljöer överallt. Solen låg på till klockan 21 och vi hängde kvar i poolen till 22. Allt som allt en riktigt nice dag, härligt att kombinera en jobbhelg med lite ensamtid med Paula och lära känna nytt folk.
Igår droppade jag av Paula och Elin på centralen i Göteborg och stannade kvar själv. Idag är det Barngolfen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus som står på schemat. Följ dagen på Insta stories! 

 

Kommentarer

  1. Frida

    Hahaha, måndags trött som man är tänkte jag ”står han & kollar igenom tjejernas lurar?” 😂 tidigt i säng ikväll..

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.