Familjeliv

Jag tyckte det var lite tyst i köket

Kommentarer

 1. S

  Gulligt! Jag tänker på mitt stora barn, som är extremt komjölksallergiskt. Om han fått tag i en burk o’boy som bebis, hade han inte varit hos oss idag.

  Förresten, du som har lite bloggmakt: Kan du inte påpeka för barnmatstillverkade att det finns alldeles för få sorter utan mjölk (och ägg)? Snäälla?

 2. Frida

  Underbart söt! Lilla buse! Var föriktig med pulver bara :0 min lillebror höll på att kvävas när han var liten för han fick ner det i halsen.. Mamma fick trycka in honom under kranen och tvinga ner massvis med vatten i halsen på honom.. En av de värsta stunderna jag varit med om faktiskt! :0

 3. Anna.S

  @Linnea ja herregud träningslokaler där alla är barfota måste ju innebära livsfara för småbarn. Tänk om de skulle få en fortvårta!!!!

  Förövrigt jättesöta bilder på en vacker och bedårande Molly… ( Med förmodligen nåt skräp på tån och inte livshotande pest fotsvamp)

 4. O.

  hahaha, jag dör så söt hon är busungen!
  Hoppas ni har en fin dag idag.

  PS. Har röstat på både dig och Paula igår, går in nu igen. 🙂 DS.

 5. CheeseCake

  Som man säger. När pappa är i andra rummet. JAAAA, då jävlar är det fest 😀 Molly måste släppa loss lite. Imorgon på dopdagen är det allvar.

 6. JK

  Linnea: Hahaha! Är du på riktigt? Den där underbara ungen har ju Oboy över hela kroppen, även på stortån. Nagelsvamp… Släpp pekpinnen, du djupt humorbefriade människa.

 7. Linnea

  Hej! Läs & kommentera gärna min blogg, jag är inlagd på en psykiatrisk klinik för att få hjälp med ätstörningar och depression. Idag upplevde jag de värsta jag varit med om, är inlagd frivilligt, men blev FASTHÅLLEN och förnedrad när jag skulle ta ett blodprov.. Skriver öppet om vad som egentligen händer bakom de låsta dörrarna på sjukhuset och hur jag blir behandlad här. Skulle va toppen om du ville skriva hur du ser på saken… Ha de bäst! Kram!

 8. Linnea

  Har Molly nagelsvamp eller vad har hänt med hennes ena stortå? Litet tips att inte ta henne till träningslokaler där alla är barfota.

 9. Bella

  HAHAHAHA sååååå jävla sööööt!!! Riktig busunge 😀 På första bilden är det precis som hon tänker: Vadå? Jag har inte gjort något? hahahaha ha en trevlig kväll Hugo, Paula o lilla Molly 🙂

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.