AllmäntFamiljeliv

Jag och Paula skulle svara på 3 likadana frågor

Såhär ser mina svar ut:

Om du fick chansen att prata med ditt 18åriga jag, vad hade du sagt? Lev som du kommer dö imorgon för om 8 år är du tvåbarnsfar.

Hur ser Mollys nattningsrutiner ut? Om jag nattar Molly när Paula inte är hemma så lägger vi oss i sängen och busar en stund. Efter ett tag säger jag att det är dags att sova och så vänder jag mig om och låtsas sova, i verkliga fallet håller jag på med mobilen tills jag hör att Molly sover. Är Paula hemma så ser nattningsrutinen helt annorlunda ut. 10 böcker ska läsas, mobiler väntar på nedervåning och Molly är alltid nyduschad.

Om du ska in till stan och du märker att det är kö på motorvägen, vad gör du? Jag står kvar i kön och ser till att få lite jobb gjort genom att ringa några samtal.

Undra hur Paulas ser ut. Om jag får gissa på Paulas svar så skulle det se ut såhär:
Fråga nummer 1: Jag skulle sagt ”lek av dig för om två år kommer du träffa mannen i ditt liv”.

Fråga nummer 2: Först tittar Molly på lite kvälls-tv. Sedan skall allt fixas. Dusch, insmörjning och tandborstning. Sedan brukar jag ta fram kläderna som Molly skall ha på sig dagen därpå och efter det får Molly välja 5 böcker som vi tillsammans läser i vår säng. Efter en stund i vår säng är det dags för Molly att lägga sig i sin säng. Där pussar jag henne godnatt.

Fråga nummer 3: Haha. Den här är enkel. Paula hatar köer. Så fort hon märker att det är kö så kör hon av på alla möjliga småvägar. Småvägarna tar ALLTID längre tid än vad det hade tagit att stå kvar i kön, men det spelar ingen roll. Småvägarna går mycket snabbare enligt Paula.

Paulas svar publiceras väl någon gång nu: HÄR!

Kommentarer

  1. Diana

    Ska bli kul att läsa Paulas svar, men dom har inte kommit upp än. 😀 Ha ha den där med småvägarna känner man igen, har en vän som är likadan, hahaha! Så kul 😀

    Ser fram emot svaren sen.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.