Allmänt

Jag har precis gjort det roligaste på länge

Skånemejerier LC+ utmanade mig igen. Denna gång skulle jag äta frukost med elektroder på mig som skickade signaler till mina muskler. Hahah, det är det sjukaste jag varit med om. Film kommer snart.

P4299445

P4299447

Nu: Har jag sjukt bråttom. Mitt möte började för 5 minuter sedan, men jag hinner nog. Trevlig fredag på er!

Kommentarer

 1. Linnea

  Hej! VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG – Största i Sörmland! Nu med en helt ny design! Bloggen är under en ”explosion” och håller just nu att växa sig bland de största. Häng med i utvecklingen ni med! Min blogg är inte som alla andras – med uppdatering minst 10 gånger om dagen, skriver jag om min ovanliga ätstörning UNS, om min depression, och vägen tillbaka mot ett friskt mående. Jag kämpar varje dag för att gå upp från min låga vikt, och finna livsglädjen igen. Skulle vara GULD om du ville kika in! Kramar!

 2. Hanna

  Du är så jävla skön Hugo! Kan du inte försöka bli gladiator, hade varit så sjukt bra!!! Jag behöver en ny favorit gladiator ?

 3. Alva

  Hugo jag älskar din blogg!!!!!!! Skulle vilja se dig bli upplyst av veganismen för jag tror verkligen att du skulle bry dig om du fick upp ögonen för det. Kolla in cowspiracy, forks over knives och earthlings, tre dokumentärer som kommer visa dig mycket nya saker❤️ Kram

 4. Klara

  Hej
  Låt mig stjäla en minut av din tid.
  Har du IBS Crohns eller Ulcerös Kolit? Då tycker jag du ska besöka http://www.magens.se
  En hemsida där du kan skapa din profil och prata med andra som lider av magbesvär. Nästan som en facebook för oss med magbesvär:)

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.