Turkiet 2013Uncategorized

Jag fick jackpot

Dom här bilderna som vi tog igår får mig att tänka på sol, semester, paradis och piña colada.

Paula är så snygg. Fortfarande efter två år tillsammans kan jag tappa hakan när jag tittar på henne. Naturligt vackra är det inte många som är men Paula är verkligen det.

Sen får vi ju inte missa att fotografen har gjort ett monsterjobb bakom kameran också =)

20130713-124440.jpg

20130713-124505.jpg

20130713-124912.jpg

20130713-125013.jpg

20130713-125028.jpg

Kommentarer

 1. Frida

  Hugo, jag har läst din blogg i flera år (hm, lite sjukt hur man kan intressera sig o bry sig om en människa man aldrig mött). Och den är väldigt underhållande. När Paula började blogga blev jag även där en trogen läsare. Ni är bäst! Och Paula är otroligt vacker, likaså er dotter! Blir rörd när du förklarar din kärlek till din lilla familj! Trevlig sommar:)

 2. Julia

  I flera år har många tyckt att Kenza är den vackraste bloggerskan, men jag tror vi har en ny på tronen nu faktiskt 😉 Skämt o sido, men hon är verkligen hutlöst vacker din tjej!

 3. Nike

  Tänker på det varenda gång jag ser bilder på henne att hon även utan smink alltid ser lika fantastisk ut. Paula, ta verkligen åt dig, för du är sjukt vacker!

 4. elle

  Verkligen så vacker!!

  Hola. Älskar du dans precis som jag? Checka min blogg & häng med i min utveckling! Tänkte tipsa om stor-bloppisen jag dessutom har nu 🙂 massa kramar!

 5. karla

  Ja. Meld paula på miss sweden. Hun er jo så vakker jente:-) vi er flere her i Norge som synes det. Lucky you hugo;)

 6. maya

  visst hon är vackraste…en sånt tjejer vacker snäll fint personlighet är inte lätt o hitta…du har verkligen tur.ta gärna hand om henne

 7. tina

  Vilken fin fru du har, o håller med ovanstående kommentar angående hennes hårfärg hur vacker som helst…. Vackra paula

 8. Sara

  Ja hon är verkligen hur fin som helst! Kan knappt komma på någon som ser bättre ut 🙂 cheryl Cole kan slänga sig i väggen 😉

 9. Jessica

  Du har så rätt Hugo, hon är sjukt vacker! En annan behöver ju massa smink för att se bra ut ;P du har finaste frugan och finaste dottern 🙂

 10. Mait

  Jaa, Paula är verkligen vacker. Hon lyser som en sol för att hon är lycklig. Du gör henne lycklig Hugo. Och såklart Molly. Kärlek, står med stora bokstäver över er alla tre.

 11. Molly

  Hon är verkligen vacker! Och hon verkar vara en fantastisk mamma 🙂 Och du Hugo, en fantastiskt ROLIG pappa. Haha, du är så rolig. Gillar din blogg så mycket!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.