Miami 2011

Jaaaaa

Hej jag heter Hugo och jag har blivit rånad i Miami, skräll va? Taxi driver, dom trodde man ändå att man kunde lita på. Tydligen inte.

Jag skiter i det här. Ska slänga en kudde över mitt huvud nu, lägga mig i sängen och somna. Jag gillar inte och skryta så mycket men det är faktiskt ganska många tjejer som skriver till mig och som tycker att jag år snygg och intressant och vill träffa mig. Och till er tycker så, tyck inte det för om jag nu skulle falla för någon av er så skulle ni hamna i alla mina problem för jag är en riktig otursfågel och dra in andra otursfågel jungeln borde vara olagligt.

Skitsamma, ska slagga nu. Klockan är säkert mycket hos er, det är den inte här. Eller det är den iofs.

Mamma, om du ser det här så maila mig. Yo quiere dinero y te amo. Mina kollegor, när ni ser det här så ring mig. Jag behöver cash. Heheh, bara några hundringar liksom. Som vanligt kommer ni att säga men den här gången är det faktiskt på riktigt.

Aja, slut för mig. Ni fattar inte vad jag har gjort ikväll. Ni ska få se imorgon. Jag har varit på Miamis fetaste klubb. Bara att ta ett bord kostade, kommer inte ihåg. Eller okej, jag vill inte säga men ni får se imorgon. Eller idag när jag vaknar 🙂

Om jag vaknar:)

Tyvärr så är kameran borta, sorry Björne 🙂 Men mobilen funkar, visst?

Här mådde jag bra 🙂 Flickvän är det som gäller. Hade inte Paulina varit en idiot och efterbliven så hade vi fortf varit tillsammans och det vet hon.

Kommentarer

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.