Uncategorized

Intervju om Clean Drink i LT

Idag kom en rolig intervju med mig och brorsan ut i Länstidningen Södertälje.

Det känns extra kul eftersom vi har rötterna i Södertälje och staden betyder mycket för oss båda.

Läs hela artikeln här: https://www.lt.se/artikel/sodertalje-kommun/nu-vaxer-sodertaljebrodernas-foretag-vi-ska-upp-i-100-miljoner-om-tva-ar-annars-lyckas-vi-aldrig

Kommentarer

 1. Cristina

  Älskar Clean Passion smak men måste fråga varför det är så svårt att hitta Clean i Södertälje? Den finns på Ica Maxi men det är sällan jag åker dit.. skulle vara bra att hitta den på Ica Kringlan som förut.

 2. Jenny

  Så kul att få läsa om er resa med clean! Jobbar i kassan i en ica butik och tänker alltid på dig när jag säljer en burk 😊

 3. Emmelie

  Alltså. Jag kommenterar aldrig. Men måste göra det nu för det var så härligt att läsa om eran resa. Provade en Clean för några år sedan och den var ju inget att hänga i granen kan man säga. Så en trött eftermiddag på Ica för några veckor sedan gick jag förbi hyllan med Clean och fastnade för de otroligt fina burkarna. Köpte med mig ett par och jag kan med handen på hjärtat säga att det är det godaste jag druckit i energidrycksväg. Ni har verkligen lyckats och förtjänar all framgång. No more Nocco när det finns nåt som smakar ÄKTA. Grymt jobb!

  1. Sara

   Nån får gärna rätta mig här. Jag har alltid fått höra att energidrinkar är jättedåligt ur hälsoperspektiv, att det är massa sötningsmedel och annat skit i dom som egentligen inte är bra för kroppen? Så på vilket sätt är dessa hälsosamma?

   1. Rebecca

    Sötningsmedel är inget ’farligt för kroppen’ snälla. Att de fortfarande finns människor som tror att aspartam och liknande är farligt 🤦‍♀️ Finns så mycket forskning som har motbevisat den myten nu. Socker är bra mkt sämre för kroppen.

   2. Viktoria Stefanescu

    Precis som Rebecca skriver, är sötningsmedel inget farligt för kroppen. Det som skiljer Clean från andra drycker på marknaden är att den innehåller vitaminer, mineraler samt aminosyror (BCAA) som vår kropp behöver för bland annat återhämtning. Clean är dessutom helt fri från socker, konserveringsmedel, färgämnen och taurin. Hoppas det var svar på dina funderingar och att du blir sugen på att prova Clean 🙂

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.