AllmäntCrossfit

Inspiration

Vilken resa han har gjort och idag var det dags för sista steget. Rakningen!

I december 2014 spelade jag in filmen nedan. Det var då Jonas bestämde sig för att ta tag i träningen, börja leva sundare och förhoppningsvis tappa några kilon på vägen. När jag spelade in den här filmen så var det för att ha en förebild och jag fick tjata för att spela in den. Jag visste att en dag när Jonas är i form så är det kul att veta vad som hänt på dessa månader då det är lätt att bli blind när man ser sig själv varje dag. Just när jag spelade in den var det inte lika roligt.

Men idag när man först tittar på den här filmen och sedan tittar på bilderna nedan är det lite roligare.

Vilket arbete och vilken förvandling. Den här resan är imponerande på många sätt och förhoppningvis kanske den inspirerar någon av er.

Jag pluggar till personlig tränare i oktober och det är såna här resor jag vill fortsätta vara med på i framtiden. Jonas framgångssaga var vår gemensamma vän David med på från början, det var David som tränade Jonas och berättade hur han skulle träna och äta tills Jonas själv hade så mycket kött på benen att han klarade sig själv.

Hur som, imponerande!

Kommentarer

 1. Tissel

  Bästa ön!

  Ta en utflykt ner till sudret, dvs södra delen av ön. På vägen stannar ni i djupvik och äter lunch. Eller bara stannar och tittar på det ursnygga stället. Besök mälstäde prylbod – stor bra organiserad loppis. Kör ner till burgsvik och ät på guldkaggen, deras fish and chips – ma gad! Lekvänligt för barn. Kanske kolla hoburgen och raukarna längst ner på sudret. Fint men egentligen inte skitkul. Blåsigt som fan.

  Åk norrut! Besök bungenäs. Parkera bilen och låna cyklar ner till resuturangrn. Så jäkla ballt vackert ställe. Får ni asfint väder åk till stranden norst auren på Fårö, Sveriges vackraste strand. Skit i schulmans skitbageri i rute. Dyrt som fan massa turister och allmänt skit.

  Ät på leva utanför visby!
  Våfflor i ljugarns hamn!
  Räkor i katthammarsvik!
  Fika på petesgården – mys för barn med lekstuga och gulliga gårdsgrejer för barn.

  Lite så! Visby är egentligen rätt trist, våga ge er ut på ön.

  Herrå<3

 2. Livia

  Hej!
  Awsome blogg och kan man ha en sötare unge än Molly?!
  Jag har en fråga. Jag har ALDRIG tränat i hela mitt 25 åriga lov men har inte längre något val, jag måste. Har dock inte råd att börja på gym eller liknande (har liksom knappt till mat) så jag tänkte att hemmaträning vore något. Men hur börjar jag? Vilka övningar bör man börja med?!

 3. Emma

  Oj vilken skillnad! Jag tycker att trenden att träna är extremt bra, men ibland går det till överdrift. Och då menar jag att träningen blir viktigare än allt annat. Och vanligt fenomen på gymmen nu är för smala tjejer som springer hur länge som helst på löpbandet. Hur ser du på det?

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.