Uncategorized

Inlägg i samarbete med Oral-B (tävling)

Gillar du att borsta tänderna? Gillar du att göra det med kvalité? Är du trött på din nuvarande tandborste? Vill du kunna läsa nyheterna samtidigt som du borstar tänderna? Vill du att tandborsten ska säga till när du borstar för hårt? Vill du att din tandborste skall säga till när du är klart? Då ska du kolla hit.

Nu tävlar jag ut en Oral-B Genius till ett värde av 1800kr. För att tävla måste du göra detta:

– Svara i kommentarsfältet nedan vad Genius nya system som känner av vart i munnen tandborsten är heter?

– Vinnaren dras den 27e januari

– OBS! Glöm inte att lämna en mailadress så att Oral-B kan kontakta dig =)

Kommentarer

 1. Katarina

  Svaret är Position detection Technology. Jag har aldrig haft en el tandborste så vore kul att vinna denna och för en gång för alla behandla tänderna som dom förtjänar ?

 2. Emma

  Position detection technology! ?
  Håller tummarna! Skulle verkligen behöva denna då min tandborste ser ut som 7 svåra år och är egentligen en engångstandborste ??

 3. Nathalie

  Position detection technology heter den!!
  Hade varit en super bra födelsedags present till mig själv eftersom jag snart fyller och länge funderat på att införskaffa en oral-b tandborste 🙂

 4. Jenny w

  Systemet heter position detection technology!
  Passade på att läsa lite på oral-Bs hemsida, att man kan ha så mycket teknik i en tandborste. Helt fantastiskt!
  Har precis blivit av med min tandställning efter 3 lååånga år. Håller verkligen tummarna att jag vinner så jag kan sprida massa glädje med mina nya raka (och snart vita och hälsosamma 😉 ) tänder!
  Hoppas ni har en fantastisk semester, njut!
  Kram
  Jenny
  Jenny-aw@Hotmail.com

 5. Jessiiiii

  Position Detection technology!!

  Åhhhh!
  Vill så gärna ha en ny tandborste som är BRA och som rengör alla hörn och kanter man inte kommer åt. Kommer känna mig så jävla nöjd vid läggdags, eller fräsch på morgonen när man ska kyssa killen min. Nästan så jag redan blir exalterad över tandborsten fastän den inte är min haha!

 6. Linn

  Om man ändå visste att det kommer komma en dag där man blir exhalterad och glad av en tandborste så skulle det lugnat min mamma varje gång jag slängde mina tandborstar i toaletten. =)
  Genius nya system heter Position detection Technology.

 7. Sussi

  Vilken toppen tävling!
  Svaret är Position Detection Technology. Jag skulle vilja vinna den här tandborsten för att kunna ge den till min älskade superstarka syster. Hon fick diagnosen bröstcancer i slutet av 2013, idag är hon frisk men många stunder trodde jag att hon inte skulle finnas kvar hos mig länge till. En känsla jag inte önskar någon. Alla mediciner hon tog har påverkat henne på olika sätt, bland annat har tänderna blivit av sämre kvalité och jag skulle vilja överraska henne när hon fyller år i Mars med denna fantastiska tandborste. Tyvärr har jag som student inte råd att köpa en och hon är värd allt det bästa, men jag håller tummarna att jag kan bli en lycklig vinnare och ge den till henne.

  Tack för en riktigt bra tävling! Kram!

 8. Frida

  Det nya systemet heter Position detection Technology. Älskar att ta hand om mina tänder, det är flux, tandtråd och två borstningar som gäller. Dock för snål för att unna mig en bra eltandborste.. håller tummarna att jag vinner denna! Kram

 9. Lina

  Position detection technology är mitt svar. Nu ska jag hålla alla mina tår och fingrar jag har att jag vinner!!
  Trevlig helg

 10. Emma

  Position Detection Technology heter systemet. Min sambo har en sådan och jag kan säga att jag är avis när jag själv står där med min gamla tandborste. I need it!

 11. Ellen

  Systemet heter; Position Detection Technology.

  Jag är tragiskt nog otroligt dålig på att ta hand om mina händer pga att jag tycker det är så himla tråkigt.. Gnugga lite i 20 sek sen får det vara bra. Har tur nog klarat mig bra ändå och mina tänder har inte tagit stryk, än.
  Tror det hade varit bra med något som ”höll koll på mig” så att mina tänder inte ger upp innan mig..

 12. Angelica Bater

  Detta grymma system heter
  Position detection technology!
  Häftigt att även tekniken för tandborstar utvecklas.
  Jag vill vinna denna! ?

 13. Linus

  Min sambo lyckades vinna din sambos tävling och går nu runt stolt som en tupp med den där tandborsten här hemma och pratar om alla funktioner och om hur bra den är jämfört med min helt vanliga tandborste. Det vore väldigt roligt att komma hem med ett likadant paket och vara lika stolt tillbaka bara för att få retas med henne! Älskar henne men hon babblar väldigt mycket ibland så det skulle göra min vecka att få babbla tillbaka lika mycket!!!! Haha Och även använda den där tandborsten som tydligen är ”helt fantastiskt jättebra”

  Svaret är: Position detection technology

 14. Nathalie silius

  Oral-B genius system heter Position detection technology. Vore så grymt kul att vinna detta, på min 20 årsdag fick jag min första rotfyllning. Vore kul att motverka en till genom denna eltandborste! 😀

 15. -Jenny-

  Jag hoppas att du drar en vinnare som det står i texten och inte väljer en efter motivering som Paula gjorde?! Jag villhöver en eltandborste eftersom jag borstar för hårt med min vanliga och har fått stränga order att byta av tandläkaren. Men jag vill inte. Min sambos eltandborste är en billig variant som jag avskyr att borsta med. Byter gärna upp mig. Detta var ingen motivering, mer en bakgrund till varför jag är med i utlottningen ?
  Oral-B genius nya system heter Position Detection Technology.

 16. Ronja

  Låter som en riktig super tandborste! speciellt för de som är som mig och tycker det är tråkigt att borsta tänderna så kan det här göra de liiite roligare iaf 🙂 & just, svaret på frågan är position detection technology!

 17. M

  Position detection technology, jag måste fan bara vinna alltså. Vinner aldrig något, någonsin och ungen kastade min 10kr-tandborste i toastolen i förrigår. Jag har alltså inte borstat tänderna sen i tisdags.. fräscht ?

 18. Anna

  Position detection technology, jag måste fan bara vinna alltså. Vinner aldrig något, någonsin och ungen kastade min 10kr-tandborste i toastolen i förrigår. Jag har alltså inte borstat tänderna sen i tisdags.. fräscht ?

 19. Hugo T.

  Sawatdii kha Hugo! Varje dag är en kamp att borsta tänderna på min dotter, vi båda tycker att det är tråkigt. Helst skulle vi skippa denna rutin om inte fugan tjatade. Känns som denna tandborste skulle underhålla min dotter ( inklusive mig). Genius om vi skulle vinna denna Oral- B som säger till när man borstar för hårt. Dottern klagar nämligen att jag tar i för hårt med mina osynliga muskler.

  Systemet heter position detection technology!

 20. Julia

  Köpte en eltandborste för ett tag sen men den är inte så bra. Som student är det ekonomiskt svårt att köpa en till tandborste. Men denna måste jag äga någon dag. Oral-B nya system heter position Detection Technology. Hoppas att jag vinner denna, skulle göra denna året till det bästa året för mina tänder!

 21. Julia

  Oral-B genius nya system heter Position Detection Technology!

  Åh vad denna vinst skulle uppskattas! Jag är besatt av mina tänder och med en grym eltandborste skulle det blir ännu bättre!

 22. Linda

  Oh detta skulle passa mig perfekt som behöver en ny.
  Min trotjänare till tandborste har sagt upp sig från sitt jobb och under olika omständigheter så har jag inte råd att anställa någon ny just nu 🙁
  Svar :position detection technology

 23. Linnéa Johansson

  Vore helt otroligt att vinna den här efter två år med tandställning där tänderna fått sig en rejäl renovering, så vad är bättre än fina och raka tänder samt en tandborste som sköter egentligen allt? Systemet heter Position Detection Technology!

 24. Lejla Mujaković

  Systemet heter position detection technology och jag hade sååå gärna velat testa det! Tror verkligen det gör skillnad för tänderna och hade vart kul och se om de blev stora resultat av att använda det!

 25. Mimmi

  Ja du, vore gött att få en sån här goding till tänderna som fått mkt lite uppmärksamhet snedaste året sen barnet kom. Ibland hinner man knappt. Men pojken gillar maskinljuden så han skulle nog kunna kolla på medan jag borstar tänderna ??? Förresten svaret : Position detection technology

 26. Mimmi

  Ja du, vore gött att få en sån här goding till tänderna som fått mkt lite uppmärksamhet snedaste året sen barnet kom. Ibland hinner man knappt. Men pojken gillar maskinljuden så han skulle nog kunna kolla på medan jag borstar tänderna ???

 27. Kristina

  Position detection technology!

  Vore fantastiskt att vinna denna tandborste så att den kan vara en del av mitt nyårslöfte om att ta bättre hand om mig själv – både fysiskt (hälsa, träning, kroppen överlag) men också psykiskt!

 28. Margareta

  Systemet heter Position Detection Tehnology. Jag är världens petigaste med mina tänder. Borstar noga, använder tandtråd varje dag, flourskölj etc. Men tyvärr borstar jag med en 20 kronors tandborste då min studentplånbok inte tillåter en sån här underbar och superdrömmig eltandborste. Vore helt fantastiskt att kunna uppgradera sin tråktandborste till denna!

  Super kul tävling! Håller tummarna

 29. Maja

  Position detection technology heter systemet..efter tandställning och operationer i munnen önskar jag mig denna suveräna tandborsten.

 30. Zuzanna

  Svaret på frågan börjar jag med att ge,
  Position Detection Tehnology är namnet och efter att ha testat det kan man inte sluta le.
  Denna tävling överraskade mig glatt,
  kanske kan jag ha hittat en möjlig skatt .
  Tandställning i två år gjorde tänderna raka,
  synd bara att den gula färgen med det snea inte haka.
  Svaga tänder har jag alltid dragits med,
  tandläkarräkningen senast gjorde att det i plånboken sved.
  Får ständigt höra att jag borstar för hårt,
  tycker att hitta rätt borstsätt är svårt.
  Med denna supertandborste kan jag med detta sluta,
  samt tillslut av friska tänder få njuta.
  Nu ska jag hoppas och med spänning vänta, tävlingen kanske leverar en dröm att på posten hämta.

 31. Jessica

  Position Detection Technology 🙂 Hoppas på vinst, var hos tandläkaren i veckan och hon rekommenderade att jag skulle köpa en eltandborste, men som fattig student är inte det prio ett känns det som – perfekt att vara med och tävla om en!

 32. Jennika von Beetzen

  Position Detection Technology. Mina tänder är väldigt viktiga för mig. Men jag är alldeles för snål för att köpa en sånhär lyxig tandborste. Jag har so far nöjt mig med en tandborste för 20 kronor så jag ger denna tävling en chans, haha. Dessutom så använder jag mitt leende hellre än smink, allt sitter ju i leendet sägs det 😉

 33. sofia

  Position detection technology.. Skulle vara toppen att vinna denna då tänderna inte könns helt hundra efter min tredje graviditet.

 34. Frida

  Det nya systemet heter position detection technology

  Jag vill vinna tandborsten så att jag kan ge den till min flickvän så att hon blir glad, för då blir jag glad!

 35. Fanny

  Nya systemet heter Position Detection Technology! Håller tummarna för vinst! Mina tänder förtjänar bättre än den billiga standardtandborsten jag nu borstar dem med! 🙂

 36. Fanny

  Nya systemet heter Position Detection Technology! Håller tummarna för vinst! Mina tänder förtjänar bättre än den billiga standardtandborsten jag nu borstar dem med!

 37. Fanny

  Nya systemet heter Position Detection Technology! Håller tummarna för vinst! Mina tänder förtjänar bättre än den billiga standardtandborsten jag nu borstar dem med! ?

 38. Johanna

  Det nya systemet heter position detection technology! jag vill vinna denna tandborste så att min munhygien är den bästa den kan vara när jag ska hångla med pojkar.

 39. Sofi

  Nya systemet heter position detection technology. Håller tummarna att jag vinner då min man verkligen behöver ny tandborste och denna skulle passa perfekt. han har nyss genomgått en hjärtoperation och det är viktigt att hålla bakterier borta 🙂

 40. Sofia

  Det heter position detection technology ??? Skulle lätt böja en 20a till om jag fick borsta tänderna med klass och stil✌?

 41. Nicole

  Position detection technology heter det!. Skulle bli gladare än Paula blir när du kommer ihåg hela inköpslistan om jag vann!

 42. Petra Degerlund

  Nya systemet heter Position Detection Technology. Önskar vinna då jag i alla år har haft väldigt sköra tänder, äter flourtabletter för att bygga upp ett bättre skydd och är mycket noggrann med att borsta både mina och dotterns tänder. Väntar lillasyster om 5 veckor och har inte råd att köpa mig en tandborste som gör mina tänder rättvisa.

 43. Ella Strömfelt

  Okej Hugo inget fjäsk nu men jag BEHÖVER denna tandborste! Men såhär är det, jag har fått en SVART (!!!) rand på tanden, grymt osexigt och detta ger mig PANIK.. Så behovet är stort. Så om du vill rädda min svarta tand så snälla låt mig vinna… Position Detection Technology heter systemet. Kram svarttandsElla

 44. Louise

  Position Detection Technology

  Det hade ju varit DRÖMMEN att få äga denna tandborste då jag precis blivit av med tandställningen och nu kan borsta tänderna på riktigt !! Hade varit perfekt att få sköta om tänderna med denna tandborsten !

 45. Helena

  Position Detection Technology ;).

  Min man har förstört tänderna genom att dränka dem med Pepsi dagligen, så kanske kan detta hjälpa mig att spionera på att borstningen görs ordentligt! Längtar efter att få tjura á la Paula style på honom :D.

 46. Madde

  Svaret är: Position detection technology.
  Hade varit guld att vinna denna smarta pryl eftersom jag, trots 27 års tränande, enligt tandläkaren är talanglös när det gäller tandborstning 🙂
  (Mail:madelene.ekholm@gmail.com)

 47. Karin

  Position detection technology. Jag skulle verkligen behöva denna då jag kämpar för fullt med min vanliga tandborste för att minska tandfickorna och riskera tandlossning. Fick domen för ett år sedan som 25-åring och hade verkligen behövt hjälp med att få veta om jag missar någonstans!

 48. Sara

  Position Detection Technology heter systemet. Låter som en fantastiskt bra eltandborste, jag som ofta råkar borsta för hårt och har lätt för tandsten men bara har en vanlig tandborste utan el. Med denna eltandborste skulle jag snabbt slippa dom problemen!

 49. My

  Position detection technology! Min nuvarande eltandborste ger snart upp, och det hade varit awsome att få ersätta min gamla Oral-B tandborste med en ny Oral-B borste. Speciellt en sådan här grym!

 50. Lovisa

  Position detection technology!
  En så fräsig tandborste så kanske det hade blivit kul o borsta tänderna och man skulle slippa få skäll av tandläkaren varje gång man går dit.. 🙂 Det hade varit kul att känna sig fräsch i munnen o slippa den där plastbiten som klappar tänderna.

  Ha de!
  / Lovisa
  Min mail är lovisajohanssonn@gmail.com

 51. Lovisa

  Position detection technology!
  En så fräsig tandborste så kanske det hade blivit kul o borsta tänderna och man skulle slippa få skäll av tandläkaren varje gång man går dit.. 🙂 Det hade varit kul att känna sig fräsch i munnen o slippa den där plastbiten som klappar tänderna.

  Ha de!
  / Lovisa
  Min mail är lovisajohanssonn@gmail.com

 52. Josefine

  Position detection Technology heter den.
  Jag vill vinna för att jag nyligen plussat på stickan med första barnet och har läst att det är extra viktigt med god munhygien under graviditet. Hur bra hjälp hade jag inte fått då av Oral-B?

 53. Pauliina

  Jag skulle så gärna vilja vinna denna! Verkar ju även vara eltandborstarnas Rolls Royce! Har aldrig ägt en eltandborste förut och nu när jag studerar så känna den drömmen ännu längre bort då ekonomin inte är den bästa! Svaret är: Position detection technology!

 54. Sandra

  Position Detection Technology 🙂

  Med en bra munhygien hålls munnen alltid ren. Men hur mycket jag än borstar så får jag ändå alltid tandläkaren besöka. Tandborste hit, tandborste dit, men vart är min Position Detection Technology? 😉

 55. Cassandra

  Åh skulle så gärna vilja vinna denna drömtandborste, systemet heter Position detection Technology! Ska nu i vuxen ålder (21 år) sätta in tandställning och har blivit tillsagd av min tandläkare att jag måste köpa en bra eltandborste i samband med det och har haft mina ögon på denna, men den är tyvärr lite utanför min budget som student. 🙁

 56. Michaela

  Min man är världens tekniknörd och nu har en siktet inställt på denna tandborsten. Hissa hur många gånger jag har fått lyssna på honom när han ska berätta om dess funktioner och om hur bra den ska vara. Så jag tänkte vinna den åt honom så han inte får lika mycket tandsten, och eftersom jag lyssnat på min man vet jag att funktionen heter Position detection technology

 57. Alice

  Det heter Position detection Technology 🙂 hade vart guld att få vinna denna så man kanske kan få bättre tandhygien igen ?

 58. Malin

  Att få äran att borsta tänderna med denna apparat
  Gör att du kommer vilja sprida ordet om den till din arbetskamrat
  För den kommer garanterat ta bort all plack och mat
  Så du inte längre luktar avlopp i ditt gap
  Därför skulle jag vilja vinna den nya tandborsten som inte medför några problem
  För den är utrustad med Posistion Detection Technology system! ?

 59. Sofia näs

  Behöver jag säga mer än ca 12000 o 5 utdragna tänder senare ? Jag har sån jäkla otur med tändern är de inte en kapsyl som pajar den är de en visdomstand som växer fel….

  Hjälp mig hjälpa mina tänder!! Jag behöver vinna, ja just de svaret kanske man skulle skriva blev så upphetsad av tanken på en tandborste för 1800 kr ? Svaret är Position Detection Technology ?

 60. Linnea

  Systemet heter Position Detection Technology. Jag har alltid tänkt införskaffa mig en eltandborste men sen har man glömt bort det eller inte haft råd. Skulle ju vara guld värt att vinna en eltandborste så här i slutet av årets fattigaste månad.
  Kram 🙂

 61. Paula

  Position Detection Technology ? Alltså, är det normalt att önska sig en tandborste i födelsedagspresent? Ända sedan de gjorde reklam för Oral B Triumph på tv (den med Charlotte Kalla) så har jag önskat mig en varje år, men ingen i min närhet har tyckt att det var rimligt att köpa en till mig. Nu har jag en 3-månaders hemma och jag vill verkligen fortfarande ha en jäkla Oral B, en Genius är ju tamejtusan säkert ÄNNU bättre än Triumph dessutom, men med en bebis hemma så måste vi tydligen prioritera, då är blöjor viktigare än tandborstar enligt min karl ? Åh vad jag vill ha den! Snälla ??

 62. Fanny

  Det nya systemet heter: Position Detection Technology. Har länge funderat på att köpa en eltandborste men är student så ekonomin räcker inte riktigt till, hade varit en dröm att vinna denna! 🙂

 63. Mickis

  Det nya systemet är inget mindre än Position Detection Technology! Vill återigen vinna den åt min mamma då hon är ensamstående men trots det alltid fixar och donar åt mig & mina syskon, alltid ser till att det finns mat på bordet och hinner ge varenda en utav oss kärlek och omtanke. Vet att hon så gärna skulle unna sig en eltandborste men inte kan då pengarna inte finns där. Hon skulle bli överlycklig! Håller tummarna för vinst.

 64. Kristin

  Det nya systemet heter Position Detection Technology. Ska sätta in tandställning om någon månad, denna tandborsten hade gjort att det känns lite lättare 🙂

 65. Robin

  Position Detection Technology ! Har funderat på att köpa en sådan så vore ju inte helt dumt att slippa lägga ut de pengarna och vinna en istället 🙂 Speciellt när man fyller år idag också haha. Bra initiativ !
  RL

 66. Ann

  OralB Genius systemet heter Position detection technology. Hade dålig munhygien och ofta hål i tänderna, så hade varit toppen att se om denna el-tandborste hade kunnat göra ett bättre jobb än min vanliga tandborste.

 67. Frida

  Det nya systemet heter Position Detection Technology.
  Jag är mån om mina tänder och skulle bli överlycklig av att vinna den här grymma eltandborsten som har funktioner utöver det vanliga. Tänk att få skryta för sin tandläkare att det är OralB Genius som håller tänderna i bra skick. Superrolig tävling!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.