Uncategorized

Ikväll klockan 21:00 ser ni mig på sjuan

Det kan bli roligt med tanke på att Trinny blev kär i mig och min engelska inte är svinbra =)

Kommentarer

 1. sara

  ja din engelska var ju inte den bästa men hur skön är du inte som ändå vågar ställa upp på det här!! (en annan hade ju varit nervös och bangat även om det var på svenska…)

  Förstår att Trinny blev kär i dig, haha sjukt kul!! Ärligt, hade du bangat på henne om du var singel och aldrig hade träffat paula??!:P hon är ju snygg men lite gammal liksom!

 2. Elle

  Kom preis på vem du är lik, River Phoenix! Inte när han var liten kanske, men när han var äldre. Väldans likt om man kollar på foton på nätet.

 3. Johannes

  Camouflage kavajen/jackan du hade på dig var verkligen skitsnygg!! Vilket var märket och vart kan man få tag i den? 🙂

 4. Annika

  Hej hugo! Såg precis programmet och du verkar vara en riktig skön snubbe. Läser din och paulas blogg dagligen och var riktigt kul att se att du är lika ödmjuk i verkligheten! Fortsätt så 🙂 och tack för skön underhållning på jobbet!

 5. Malin

  Man fattar ju att hon blir kär i dig =) Börjar nästan gråta själv för att du är så ödmjuk och allt ditt snack om din familj. Du säger att du vill att folk ska se dig som en trevlig kille och det gör nog de flesta som såg tv-programmet ikväll 🙂

 6. minella

  hahahah ingår det raggning inom styling:) va sa hon ? ja gillar när det är lent:) hahahahaha:) första gången ja kikar in här, kollar på sjuan:) roligt:)

 7. frida

  Åh va kul att se 🙂 vilken personlighet du verkar ha alltså 🙂 man blir ju varm i själen. Blir spännande att se resultatet 🙂

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.