Allmänt

Idag är jag on fire

Dagarna går fort här i Stöten och barnen gör framsteg i backarna. Pulkan gör framsteg hon också, idag vågade hon sig till toppen på barnbacken med pulkan. En vacker dag kanske hon vågar åka nerför den med skidor också.

Typiskt min tur, eller min klantighet kanske. Var nära på att orsaka mordbrand på after skin idag. La min nya jacka från Napapijri på bordet och skulle precis börja avnjuta en kall öl. Bara det att jag inte bara la den på bordet, jag la den visst över ett värmeljus också 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

Lågorna slog upp, lukten av smält jacka började sprida sig i lokalen och alla glada afterskiare fick köra pjäxdansen ut i ren panik. Trist på en fin jacka och dessutom hann ölen bli avslagen innan jag fick fortsätta på den 🤷🏻‍♂️🔥

Kommentarer

 1. Quinn Sasha

  Avundsjuka kommer i många olika former ;D, jag köpte precis en liknande jacka norsk märke till min bästa vän, vänskap kostar inget …och låt Rosas familjen göra vad fan dom vill med sitt familjeliv deras pengar vad dom vill. =) Hahahaha ”jobbar aldrig men aldrig ledig”, Älskar det!!!!!!!! mitt citat ; ”den som vet vet, den som inte vet kommer veta” fortsätt brääääään PARA o spara o bränn lite till med mera PARA hahahahaha , jo just jag har själv jobbat 14 timmars pass lipar inte klagar inte =) ska gå ut nu o själv bränna onödigt mycket PARA för jag kan =D hata mig älskar er ändå trolls LOL

     1. Louise

      Oavsett om dem betalar själv eller om det är sponsrat så är det såklart tråkigt när något går sönder, speciellt när det är ett så ”dumt” misstag.
      Men det går ju att laga tänker jag med lite nål och tråd 🙂

     2. Hugo Rosas
      Hugo Rosas

      Jag har faktiskt redan beställt tyglappar för att laga jackan med. En Chile flagga, en svensk flagga och ett cleanmärke :).

      Hoppas du får en fortsatt trevlig helg!

     3. A

      Mm! Men isåfall har de brutit mot lagen. Sånt ska markeras i varje inlägg. Konsumentverket ser nog rött om de nu fått hela resan betald.

     4. Kim

      Herregud vad ni spekulerar? Har ni inget bättre för er en fredagskväll? Umgås med familjen? Pojkvän/flickvän? Eller ta en krogrunda & skaffa en för ni verkar ha alldeles för mycket fritid.

     5. Ninnie

      Fast det är välkänt i dagsläge att sk influencers får saker utan skatta för sakerna och inte markerar reklam. Vi har skatt och lagar i det här landet☺ .

     6. J

      Ninnie, att du orkar bry dig så mycket om människor du inte känner och som inte ens vet att du existerar. Sluta vara ett troll, kamma benen och och ut på krogen med dig! Ha en skön kväll!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.