AllmäntCrossfitFamiljelivTräning & kost

I samarbete med SATS (rättelse, nu går det att titta på videon)

Nu ska jag ge er ett ovärderligt tips. Från och med den 4e januari kommer du att kunna träna med SATS online. SATS online är till för alla som inte har möjlighet att ta sig till gymmet jämt. Perfekt för personer som ständigt är på resande fot, mammor & pappor och för personer som inte får tiden att räcka till.

Träna på dina villkor: När du vill och var du vill!

Jag tycker detta är ett kanonsätt att aktivera fler människor. Jag köper att man inte alltid har tid att gå till gymmet, speciellt inte som småbarnsförälder. Jag köper dock inte att det inte finns tid till att träna. Dessutom behöver du inte ens åka till träningen med detta koncept, träningen åker till dig!

Det finns ett stort utbud av korta men effektiva träningspass inom olika kategorier instruerade av SATS bästa tränare.

Online Training lanseras den 4:e januari 2016. Då kommer det att finnas 17 olika träningspass inom kategorierna Cardio, Strength, Body/mind, Flexibility, Dance, Mama, Family. Utbudet kommer att utökas med tiden. För att få veta mer om Online Training och de träningspass som snart finns tillgängliga, vänligen besök: www.sats.se , www.sats.no , www.sats.fi

Kommentarer

  1. Moa

    Hej!
    Kostar det att ta del av dessa träningspass online? Jag har inget SATS gym där jag bor, känns därför onödigt att behöva löpa ett riktigt tröningskort. Är det gratis eller tecknar man något speciellt medlemskap just för detta?

  2. Jenny

    Hej!
    Om du har tid och lust hade det varit uppskattat om du ville tipsa om hemmaträning muskelvis utan att man har några redskap till hjälp . / MVH stressad småbarnsförälder 🙂

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.