Bröllop

I kyrkan

Det känns som en evighet och ett ögonblick sen – för en vecka sedan stod vi framme vid altaret tillsammans. Vi valde att gifta oss i Mariefreds kyrka efter att Paula hittade den perfekta festlokalen i just Mariefred. Kyrkan var magisk och ligger precis vid Gripsholms värdshus där dom flesta av våra gäster bodde över. I somras var vi till kyrkan och träffade prästen som vi kände att vi klickade med och sen var det spikat och klart.

Vi körde vigsel klockan 15 och den började med att Molly och Leonore kom in som blomsterflickor – sen satt dom med mormor och farmor på varsin sida. Efter dom kom tärnorna och marskalkerna in och tog plats vid altaret och sen kom Paula in med hennes pappa. Vi möttes upp i slutet av altargången och så gick jag och Paula gemensamt upp för att sätta igång vigselakten. Redan där var jag tårig så Paula peppade mig och vi pussades redan vid första ”mötet” i kyrkan. Som ni ser på bilderna började både jag och Paula grina när vi lyssnade till sångerna vi valt som min kusin sjöng. Jag lyckades staka mig på mitt egna namn och rätt var det var så var vi gifta och det var dags att tåga ut ur kyrkan. Molly och Leonore kom till oss och så gick ut vi tillsammans, som den familj vi är.

Ni har ju fått se ett par bilder från kyrkan men nu har vi fått lite fler från en av våra fotgrafer, Sandra Rogers. Här kommer en bildbomb.

Kommentarer

 1. O.

  Så vackra bilder så jag typ dör.
  Jag är en sån sucker för bröllop, och erat är det vackrastre jag sett på så länge.
  Paulas klänning, er kärlek, era ord till varandra, orkar inte.
  Så JÄVLA fina!
  Önska er ALL lycka forever!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.