AllmäntCrossfit

I helgen tävlar jag i Malmö

Jag och Paula åker ner på fredag, Molly stannar hemma hos mormor, hon har det bättre där än i en träningshall. För mig är det viktigt att Paula hänger med, hon ger mig det jag behöver för att kunna vinna. Det är en lagtävling om 2 personer per lag. Jag bildar team tillsammans med Simon. Det ska bli kul att tävla igen. Vill ni komma och kolla så är det i baltiska hallen på lördag och söndag.

Det är många duktiga lag som ställer upp men jag tror på mig och Simon. Vi åker inte ner till Malmö för att delta, vi åker ner för att kriga om förstaplatsen.

Våra tävlingströjor passar dock Simon bättre än mig:

Idag:

Träna, möten och sedan i eftermiddag har jag tillsammans med Loppi ett träningsevent i Humlegården. 16:30 bör ni vara på plats om ni vill svettas tillsammans med mig och ett gäng andra bloggare. Molly ska också dressa upp sig och vara med. Det här var i somras, ni kan tänka er hur bra hennes armhävningar är nu:

Kommentarer

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.