Argentina 2011

I am home

Kom hem för typ en timma sedan. Resan har varit grym, skulle haft en vecka till men vad ska man göra liksom? Har ändå lyckats bli brun och det är väl det man strävar efter när man åker utomlands? 😉

Flygresan hem var allt annat än grym. Den tog ca 20 timmar och jag hade jätte roligt faktiskt, satt och rullade tummarna och lyssnade på när passageraren bredvid mig snarkade. Maten smakade hundfoder och flygpersonalen var allt annat än trevlig.

Eftersom att jag inte har fått i mig någon föda på hela dagen så tänkte jag och Paulina dra ut och käka nu. Bloggar senare ikväll när jag kommer hem igen.

Chiao


Kommentarer

  1. emilia

    palla att du har en bild på paulina o bullen, vf inte på paulina och dig ist, i och med att ni firar hur länge ni vat tsm haha, antar att du e för snygg för att vara med på bilden haha

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.