Allmänt

Hur jag upplevde det?

Abort och missfall. Nu ska jag verkligen försöka tänka tillbaka, inte en av mina bästa sidor. Haha.

Första tiden med Molly var en käftsmäll. Om jag ska vara ärlig så fattade jag ingenting. Många gånger tyckte jag att jag hade blivit lurad på mitt eget liv, att skaffa barn var inte alls som jag hade trott. Jag blev lurad på kärleken till Paula, hon hade större kärlek till vårt barn än till mig helt plötsligt. Jag blev lurad av Molly, det var ju inte alls fantastiskt med ett litet spädbarn. Hon ville bara hänga med mamma, jag var utstött.

Det var mycket känslor, jag var ung och omogen, var nog inte redo för det där med familj. Jag och Paula hade det tufft, vissa gånger så tufft att vi verkligen funderade på om vi skulle gå skilda vägar. Vi gjorde det inte och kärleken och kärleken från min sida till familjen kom saka men säkert, dag för dag, timme för timme.

Helt plötsligt var Paula gravid igen. Det här går inte var min första tanka, samtidigt hade jag backat Paula oavsett hur hon kände. Som tur var så kände Paula som mig och vi bestämde oss för att göra en abort. Ehm, varför jag skriver som tur var är för att jag är helt övertygad om att det inte var rätt läge eller tidpunkt. Jag tror inte vi hade fixat det, det hade blivit för mycket för oss. Det är såklart svårt att säga i efterhand, men det är min magkänsla.

Själva aborten för mig betydde noll. Det kanske låter kallt att säga så, men jag är kille. Det var så tidigt att några skillnader på Paula var inte påtagliga och det var inte i min kropp det hände något. Därför är det också ganska svår för mig att tänka tillbaka på aborten, för mig var det som en vanlig dag.

Missfallen var dock något annat. Där hade vi ju planerat och viljan till ett till barn fanns. Det absolut dummaste vi gjorde var att gå in med inställningen att det var grönt från dag ett. Om 9 månader får vi vårt barn tänkte vi. Vi var glada, vi berättade för nära och kära. Vi var helt ovetandes om att något kunde gå fel. Det gick fel som tusan och vi fick missfall.

Paula var förstörd och jag kände mig lurad igen. Fortfarande var det ganska svårt för mig att känna samma känslor som Paula eftersom jag stod på läktaren och tittade på. Det var inte i min kropp det hände, jag var bara en åskådare som såklart också drabbades. Framförallt så gick mina tankar till Paula, att backa henne, att trösta henne och att få henne och gå vidare. Enligt min mening så händer det mesta av en anledning och på det sättet försökte jag se detta på. Vi kommer över missfall nummer 1 och fortsatte jobba mot vårt mål.

Jag kommer inte ihåg hur lång tid det tog innan Paula berättade för mig att hon var gravid igen. Det enda jag kommer ihåg var att vi blev glada, inte lika glada som första gången, men glada. Förhoppningarna var stora, nu sker det. Nu kommer Molly få ett syskon. Ingenting kunde stoppa oss nu. Jo, ett missfall till. Ett stenhårt pungslag.

Denna gång var jag inte åskådare längre, denna gång var jag med. Det kändes fan som det var jag som hade en bebis i magen. Den här gången var det hårt, riktigt hårt. Paula var helt förstörd och även jag. Nu började tankarna flyga iväg. Vi kanske bara hade haft tur med Molly, vi kanske inte kan få fler barn? Det kanske är fel på mig, eller på Paula? Jag fick till och med testa mina hästar. Dom var gröna, skönt!

Jag kommer ihåg att vi bestämde att nu lugnar vi ner oss och andas ett tag, vilket vi gjorde.

En dag stod jag i köket på kavelbrovägen i Älvsjö. Paula kom ut från toaletten och visade stickan. Hon var gravid igen. Nu när jag skriver detta så rinner det faktiskt tårar ner för mina kinder. Jag kramade Paula och sa ”Nu har vi inga förhoppningar, vi väntar och ser och håller våra jävla tummar så hårt det går”. Glädjen till graviditet hade bytts ut mot oro och ångest, inte så konstigt kanske. Veckorna gick och missfallet hade inte kommit, när kommer det tänkte vi? Vi var ju helt övertygade om att det skulle ske igen. Det blev aldrig något missfall och Leonore kom till jorden den 1a december 2015.

Allt var helt plötsligt värt. Vi hade ju fått världens finaste tjej och utan missfallen hade inte Leonore funnits. För mig är det solklart, världen ville ge oss en Leonore och det är vi tacksamma för.

Den här resan har gjort både mig och Paula väldigt ödmjuka. Ingenting är säkert och att skaffa barn är absolut inget lätt och inget självklart.

Tack för att ni orkade läsa hela vägen hit, nu måste jag snyta mig.

image

Kommentarer

 1. THERESA

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom drogunduspellcaster@gmail.com

 2. Nina

  Herregud vilken kvällsläsning. Tårarna rann bokastavligen ner för mina kinder av denna text. Kanske blir man extra berörd när man har barn själv och vet vad det är för kärlek. Stor kram. Tack för ni delar med er.

 3. Nana

  Hugo! Hur kan du vara så duktig på att formulera dig? Jag har aldrig sett eller hört dig skryta om det, men wow vad du skriver bra och framförallt FÅNGANDE!

 4. Camila Rodela

  Hej vänner jag heter Camila Rodela och jag är från Michigan, United State. Jag är här för att vittna om DR.OGAGA ​​KUNTAs goda verk i mitt liv. Min man och jag har varit gift i 27 år med två barn. Bara för två år sedan kom allting till slut. Jag ville ha min man tillbaka och jag bad honom men han lyssnade aldrig, så jag stötte på flera vittnesmål om denna speciella stavningskastare. Några människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern och botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och också stava för att få ett bra betalt jobb så vidare. Han är fantastisk, jag kom också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Vera, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin ex älskare och i slutet av sitt vittnesbörd släppte hon sin email.After att ha läst alla dessa bestämde jag att ge honom ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. Och han berättade för mig vad jag behöver göra, jag gjorde det och min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi var ännu lyckligare än någonsin tidigare DR.OGAGA ​​KUNTA du är en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man. Om du har något problem och du letar efter en riktig och äkta stavningskastare, prova honom när som helst, han är svaret på dina problem. Du kan kontakta honom via email: ogagakunta@gmail.com och få dina problem att lösa mig. Han kan lösa följande problem och mycket mer.
  (1) OM DU VILL DIN EX-BACK
  (2) DU ÖNSKAR ATT KONVINTERA DIN HUSBAND FÖR ATT STOPPA DIVORNET
  (3) DU ÖNSKAR ATT FRAMFÖRAS I DIN KONTOR
  (4) DU ÖNSKAR MÄN OCH KVINNER ATT KÖRA FINNA DIG ATTRAKTIVA
  (5) OM DU ÖNSKAR ATT TÄNKA EN BARN
  (6) du vill vara rik
  (7) DU ÖNSKAR DIN HUSBAND FÖR ATT ÄLSKA ENDAST DIG FÖR RESTEN AV HANS LIV
  (8) DU BEHÖVER GOD LUCK SPELL
  (9) DU BEHÖVER EN LOTTERIPELL
  (10) DU BEHÖVER EN JOBB
   ogagakunta@gmail.com

 5. L

  Så fint skrivet. Ni är så fina föräldrar, era skatter kan ingen ta ifrån er. Som du sa, allt händer av en anledning. Det kanske även hände för att ni skulle inse på ett djupare plan att ni verkligen är menade för varandra och att inga motgångar kan komma emellan er fina kärlek. Kärlek övervinner verkligen allt. Ta hand om er och värna om kärleken ❤️

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.