Bröllop

Hur det såg ut i lokalen

Fråga: är ni less på bröllop nu? Har ju inte kommit så långt än med dom olika delarna men vi väntar på fler bilder från fotografen och bröllopsfilm m.m. Tror fotografen tog typ 3 minneskort fulla med bilder så hon har lite att redigera och välja ut 😅 Jag tänkte att vi skulle gå in lite på själva middagen, talen, första dansen, festen, natten osv. men vill gärna köra med bilder till. OK att dra ut lite på det för er tills dom kommer eller?

Dagen har i alla fall gått i ett. Knappt hunnit gå på toa för en nummer två. Körde demo idag igen på ICA Sergels torg. Kul att träffa er som kommer fram och kul att ni gillar det vi gör 🙂

Tänkte att vi kan kika lite på hur vi dukade och dekorerade i lokalen idag. Med vi menar jag Paula & Co. Paula både fick och tog full kontroll över dekorationerna. Själv tycker jag ju att blommor känns som en riktigt onödig kostnad, dom dör ju på en gång också. Men Paula stod på sig där och det var väl tur för det blev jävligt snyggt tycker jag. Det blev mycket grönt och rosa på borden.

Med tanke på hur mycket Paula älskar sin ljusslinga och släpar runt den här hemma för bilder med jämna mellanrum kändes det som ett självklart val att ha ljusslingor på borden också. Så här löste vi bordsplaceringen (återigen, med vi så kan jag inte påstå att jag var en aktiv part). Den här stod ute vid minglet också så var det lagindelning för mingelaktivitet (beerpong). Smart ändå om ni frågar mig.

Vi körde en ”vanlig” gästbok också men den här tycker jag var mycket roligare. Tydligen har Paula pratat om den i sin bröllopspodd. På korten stod gästernas namn, två och två, och så skulle dom ta en bild tillsammans under kvällen och ersätta kortet med. Vi körde lite uppblandat så det inte blev ”parbilder” utan mixat från borden man satt vid. Nu har vi bilder på alla våra gäster – kul minne.

Ovanför mig och Paula hängde en vimpel så ingen skulle glömma bort att vi gift oss ett par timmar senare. 

Sen körde vi lite såna här överallt så man aldrig skulle glömma hashtagen för kvällen.

Kommentarer

  1. Sara

    Har inte tröttnat på bröllopsinläggen. Så roligt att få läsa om er dag och se alla fina bilder. Tack för att ni delar med er 😊

  2. M

    Åh älskar verkligen när folk har egna hashtags med bröllopsbilder som gäster tagit!!!
    Och blev ju superfint med blommorna som dekoration! Ser verkligen magiskt ut

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.