Uncategorized

Hugo slår vad igen.

 

         

Kommentarer

 1. Sanna

  kan vara så att det är en liten avgift man får betala för att det ska svida att inte ha bälte på sig då jag tror att det är ganska många yrkesmän som skulle vilja slippa skrapa ihop dig och dina kroppsvätskor när man krockar om det går riktigt illa.
  Skulle kunna tänka mig att det är något sånt som ligger till grund 😉

 2. Bessbliss

  nej för din elefantkropp (syftar inte på att du är fet utan när du färdas i 70 km/h och så får tvärstopp så blir du x antal kilo tyngre än normalt, ungeför som en liten elefant väger du när du slungas ut genom vindrutan) kan träffa någon annan och ta livet av den personen…. that”s why.
  Försök inte va cool, ha säkerhetsbältet på.

  och kom ihåg att säkerhetsbältet va en Svensk uppfinning!

 3. Hels

  Nej, för som sagt- det räddar liv. Så j-a jobbigt är det inte att sätta på sig bälte heller..! Jag tänker inte ens på det, det är en ren reflex för mig.
  Nä, puckat att ens skita i det..skyll dig själv, mannen. Polisen kanske räddade livet på dig ist..

 4. Sofia

  Varför ska bälte vara eget ansvar? Det är många många som dör i olyckor just på grund av att man inte har använt bälte. Det kostar ju bara en massa pengar för att vårda en massa bilförare på sjukhus som inte har använt bälte. Bälte räddar liv!

  Det är väl självklart att man har bälte när man kör/åker bil. För varför skulle man inte använda det? Jag ser det som en självklarhet!

 5. SM

  [quote name=”T”][quote name=”SM”]Om du inte visste det mister smart så är självmord ett brott :-* så antagligen därför gäller det bälte på,snygga brudbrillor[/quote]

  Alltså, hur kan självmord vara ett brott? Vem ska man döma? den som nyss tog livet av sig? Herregud…[/quote]

  Nej men försök till självmord ska visst va ett brott nånnstanns

 6. T

  [quote name=”SM”]Om du inte visste det mister smart så är självmord ett brott :-* så antagligen därför gäller det bälte på,snygga brudbrillor[/quote]

  Alltså, hur kan självmord vara ett brott? Vem ska man döma? den som nyss tog livet av sig? Herregud…

 7. SM

  [quote name=”SM”]Om du inte visste det mister smart så är självmord ett brott :-* så antagligen därför gäller det bälte på,snygga brudbrillor[/quot

  My bad,jag hade fel men jag hade för mig att det va ett brott/Mrs Smart

 8. SM

  Om du inte visste det mister smart så är självmord ett brott :-* så antagligen därför gäller det bälte på,snygga brudbrillor

 9. Erica

  Nej det bör inte vara eget ansvar med tanke på att om du krockar och överlever fast blir illa tilltygad blir det dyrt att betala din sjukhusplats.

 10. info

  Kallas rashygien när idioter kör utan bälte och flyger rätt ut genom rutan vid en krock och dör.

  Fortsätt du köra utan bälte Hugo

 11. bella

  borde väl inte va lag direkt, krockar du får du ju liksom skylla dig själv isf! Inget dom behöver ge dig beter på bara för dom har för lite att göra! Poliserna borde ägna sig åt att jaga pedofiler, våldtäktsmän och mördare istlt!

 12. Amanda

  Okej att du riskerar ditt eget liv. Men krockar någon med dig och orsakar din död så blir det DYRA pengar pga ditt misstag. Så nej, det borde inte vara eget ansvar.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.