BröllopFamiljeliv

Hugo & Paula – tidsresan

Fick önskemål på gårdagens inlägg att samla ihop bilder från min och Paulas relation genom åren. Er önskan är min lag men fan vad med bilder det finns alltså. Bra med bloggen att man har allt samlat men det blir ett slukhål av tid också. Har valt ut ett gäng från när till började till nu. Hur många har vart med från start och vem tycker ni ändrats mest av mig och Paula genom åren? Lämna gärna en kommentar!

 

Allt började med Wipe Out inspelning och sen var jag fast, Paula fångade mig på en gång. I början var hon doldis i bloggen men det som inte ändrats är att hon kan sova när som helst hur som helst.

Sen kom dagen Paula kissade på en sticka och jag trodde det var någon febertemometer = fattade ingenting.

Friade den 14 februari 2013.

Sen kom dagen D, när Molly-Elise Rosas gjorde entré.

Sen en dag fick Molly veta att hon inte längre skulle vara ensam herre på täppan i hushållet.

E-når kom till världen och gjorde familjen komplett.

Pulkan började träna på riktigt.

Vi tog nästa vuxenkliv och blev villaägare. 

Nu: dags för nästa steg, bröllop om mindre än en vecka. Nu kör vi familjen Rosas livet ut.

Kommentarer

 1. Elin E

  Grattis på er stora dag!! Har följt er sedan ni träffades då jag läste din blogg Hugo redan innan ni träffades. Jag är 24 år och bor med min kille uppe i Umeå. Läser båda era bloggar lika flitigt. Ni inspirerar på många sätt! Ser framemot att se alla bilder från bröllopet sen!!

 2. Kim

  Förlåt men fy faaaaan vad jag har längtat efter dagen ni ska gifta er!!!!! Minns det som igår hur spännande jag tyckte det var när jag ÄNTLIGEN fick veta vem denna Paula var 😀 lycka till med allt! Ni är grymma!

 3. Bea

  Har följt er sen ni blev tillsammans, känner mig nästan obehaglig för att jag tycker om er så mycket! Har varit så kul att följa er resa, från att ha uppfattningen att du kändes ganska oskön till att du vuxit till en fantastisk pappa och världens härligaste person! Tycker verkligen ni förtjänar varandra (100% på ett positivt sätt) och ska bli så kul att se ert bröllop i bloggarna sen 😀

 4. Malin

  Kan ju konstatera att ni bara blivit snyggare med åren, båda två! 😀 Hade också glömt hur unga ni faktiskt var när ni fick Molly.
  Så roligt att titta tillbaka. 🙂 Hoppas er bröllopsdag blir precis så fantastisk som ni tänkt er och jag önskar er all fortsatt lycka! 🙂

 5. Emma W

  Jag började följa dig då du var tillsammans med Paow. Kommer också ihåg att jag såg dig i den rätte för Rosing, vilket år var det? Har alltid fortsätt följa dig och började följa Paula från start. Det känns som att jag stalkar er 😂 alla andra bloggar har jag slutat läsa men ni är så underhållande! Särskilt roligt när ni skriver om samma saker och man får bådas tankar/versioner. Ni är grymma! Och du har utvecklats mest, från en liten pojke till man liksom 😄

 6. Jenny

  Följt sen du gjorde massa challenge och hoppade från Västerbron.

  I utseendet har du förändrats mest, ser mest på dig att du blivit äldre på ett mycket bra sätt. Du har fått från en kille till man.

 7. Nin

  Har följt er sen ni väntade Molly, känns som igår 😉 tack för att vi får följa er och stort lycka till med bröllopet och allt!

 8. Amanda Maria

  Började att följa dig strax innan du drog till Argentina och träffade P. Snacka om att åren går fort och wow vad du har utvecklats. Tack för att vi får följa er! All lycka till er!

 9. Vilma

  Jag började följa dig vinter/våren 2012, för att min dåvarande kille gjorde det. Sen när Paula startade sin blogg så fastnade jag just för att det var så roligt att följa ett par på olika håll. Få samma fast olika perspektiv. Jag tyckte du var rolig i början men kunde bli lite ”kränkt” när jag tyckte du skrev nåt douche-igt för jag tyckte inte det passade dig/kände mig påhoppad 😂 då var du ni unga bloggare som det som ännu yngre tjej var roligt att följa. Nu är det väldigt tydligt att ni/jag är vuxen och det är andra ämnen, men ni har fortfarande det ungdomliga i er (lät som om ni år medelålders hahaha).
  Längtar till erat bröllop, har ju väntat i 5 år!!

 10. Hanna

  Jag kommer också ihåg första bilden (svartvita) och du skrev lite kryptiskt om en ny tjej du träffat i Argentina. Jag tänkte då men herregud, hur ska detta gå? Tjejen pratar ju bara spanska, hehe.

 11. Petra

  Alltså jag blir tårögd över er resa. Så himla fint. Ni är drömmen. Ni två är komplett. Jag känner er inte. Men följt er sen er resa började. Men er kärlek i varann är inte osynlig. 😍 jag hoppas innerligt att vi får ta del av ert bröllop i bilder. All lycka till er!
  #couplegoals❤️

 12. Janni

  Ledsen Hugo, men Paula verkar ju inte ha åldrats en dag och blir dessutom bara snyggare och snyggare med åren.
  Du ligger dock på en god 2:a plats 😊
  Underbara bilder på Er!
  Och tack för en jäkla underhållande blogg.

 13. Natalie

  Åh, jag följde dig sen innan du träffade Paula.. minns när hon började dyka upp på smyg i bloggen, du skrev lite mystiskt om någon P, sen startade hon sin blogg och jag tänkte väl mest bara kolla in för att det var kul. Tack för att vi har fått och får följa er, från början till bröllop,ni verkar vara så omtänksamma om varandra, ett riktigt bra team.

 14. Sara

  Följt er sen ni började träffas! Så fina ihop. Riktiga förebilder.

  Hoppas ni får en underbar och oförglömlig bröllopsdag! <3

 15. Bella

  Också en som följt dig länge (och Paula sedan start såklart) och shit vilken resa ni gjort! Och även du Hugo som person. Du har blivit så oerhört mycket mognare med åren, tycker jag. Sett dig växa in i rollen som en pappa och sambo från den där unga grabben som skrev om fester, tjejer och ’’farliga’’ saker (läs: hoppa från en bro t.ex). Galet vilka steg du gjort. Och tillsammans är du och Paula ett fantastiskt team. Det är så roligt att se! Och att vi läsare fått följa era döttrar också hela vägen är väldigt roligt. Minns när Molly låg i magen, känns inte som så länge sedan men det har ju gått ett tag nu. Hoppas ni får många lyckliga år tillsammans, hejar på er familjen Rosas! 🙂

 16. R

  Följt från början, minns när Paula startade sin blogg, och den där svartvita bilden på er 😍 Det är så fint att ni är en familj och snart gifta❤️ All lycka till er ni är gjorda för varandra det ser man 😭😍

 17. Amanda b

  Den där svartvita bilden minns jag! Har följt dig mååånga år. Och någon video där Paula fastnat i någon kökslucka eller något.. så kul att få följa er resa! ❤️

 18. Amanda

  Först gången jag kommenterar men jag har följt er sen eran först tid. Åh jävlar vad Paula är bra för dig! Och jävlar vad hon blir snyggare med åren! All lycka till er och all kärlek!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.