Miami 2011

Home sweet home

Äntligen hemma i Sheweden igen och fan vad jag fryser. Borta bra men hemma bäst brukar man säga va? Jag gillar nog borta mest just för tillfället. Den här resan har varit en av dom bästa jag gjort i mitt liv och jag har haft det riktigt bra med bartendereleverna. Tacka bartenderskolan vill jag också göra och är det någonstans ni ska göra bartenderskolan så är det i Miami.

Har ju inte bloggat på några dagar heller och ni undrar säkert varför men jag har haft lite vanligt Hugo strul kan man säga, eller ordentligt med strul om jag ska vara ärlig. Men nu är allt löst, jag är hemma och jag kom på rätt plan till sist. hehe. Från och med nu så kommer i alla fall bloggen att vara som vanlig igen och om 7 dagar så är det dags för nästa äventyr, då bär det av till Argentina.

Resan och dom senaste händelserna har tagit kål på mig så nu måste jag verkligen sova en stund. Men vi hörs lite senare och här har ni lite festbilder från Miami.

Kärlek

Stefan och jag i fredags

Beatrice och Amo

Jag och Robin

Chino och Chris


I limon

På limon 🙂


På Miami Vice


Sen så är det luddigt men här satt jag i alla fall på bussen och hittade en ölmage att fotaKommentarer

  1. SLEEPY

    NÄRA ATT DU SLAPP MIG PÅ ETT TAG HUGO 🙂 HADE DU BLIVIT GLAD ELLER HUR?? MEN JAG ÄR FRI HAHAHA SÅ DU KOMMER INTE FRÅN MIG HAHAHAH

    SLEEPY SOM VANLIGT OCH LEVERERA MED DENSANNAVERKLIGHETEN SOM MIN BLOGG HETER PEACE

  2. Amanda

    heeeej hugo jag tänkte börja blogga på myshowroom för att det äger och blogg.se suger som in i helvete men kan man föra över arkivet då? har bloggat i över ett år vill inte at bort det Ä L S K A R D I G gift dej med mig 😀

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.