Träning & kost

Hitta en träningskompis

Vabruari är fan ingen lek när det kommer till att kunna jobba undan. Halva dagen var det sjukstuga med Molly och andra halvan skulle jag hinna göra allt annat. Bloggen kom lite i skymundan helt enkelt. Men – bättre sent än aldrig! Det finns ju en hel del ”hitta en vän-inlägg” ute i bloggvärlden, där läsare till en blogg får kommentera med ålder, stad, intressen m.m. och så kör man som en kontaktannons i kommentarsfältet. Verkar som att det funkar rätt bra eftersom inläggen fortsätter poppa upp. Fick en kommentar med en sjukt bra idé som spinner vidare på det här temat men lite mer i min smak – hitta en träningskompis!

Mina två bästa tips när det kommer till träning är:
1. Gör det bara – oavsett hur långsamt du springer varvar du den som sitter stilla.
2. Träna med någon – dels blir det roligare men du har också någon som hjälper till och ser till att träningen blir av och kanske också att du pushar dig själv lite längre.

Ni är ju en del som frågar mig om råd om träning emellanåt och den vanligaste frågan är just ”hur kommer jag igång”, ”hur får jag det till en vana” och så vidare. Så den här kommentaren från Camilla tycker jag var guld. I det här kommentarsfältet hittar du förhoppningsvis din nya träningskompis!

Kommentera med:
1. Vart du bor
2. Hur gammal du är
3. Vart du tränar i dagsläget/vad du vill börja träna
4. Ditt mål med träningen

Vill du börja spela fotboll, köra crossfit, testa klättring eller ha någon att springa löprundor med? Eller så kanske du hellre vill ha någon form av online-grupp som kan peppa varandra? Skriv vad just du är ute och förhoppningsvis hittar vi någon match!
Seså, var inte blyga nu så jag behöver skämmas för att kommentarsfältet ekar tomt. 

Kommentarer

 1. Hanna

  Hej!
  Jag bor i Johanneberg i Göteborg, tränar på nordic wellness, främst Almedal. Skulle hemskt gärna vilja ha någon att träna med, gärna en löparkompis, har sprungit innan men är ur form så se mig som nybörjare typ. Tar också gärna sällskap på gymmet 😊. Jag jobbar kontorstider med flex typ vid backaplan på Hisingen så är lite flexibel med både tid och plats!

  Mina mål med träningen är ”enkla” jag vill bli starkare och uthålligare, jag vill må bra länge trots stillasittande arbete! Jag tränar inte för mitt utseende men det är helt klart en bonus 😉

   1. Malin

    Hejsan! Jag är nyinflyttad i Göteborg och skulle verkligen behöva en träningskompis! Jag springer i vanliga fall mycket men är har haft ett upphåll nu pga flytt, nytt jobb osv! Är 24 år och tränar på Nordic Wellness jag med, dock i Lunden främst 😃

 2. Rebecka

  Jag heter rebecka, 25 år, bor i stockholm. Tränar på sats, tyvärr haft ett litet uppehåll på några månader nu pga nytt jobb.. men skulle nu vilja komma igång igen! Och en träningskompis är ju aldrig fel, antingen får långa härliga promenader eller för att gå tillsammans med till gymmet! Bor i Västerort, jobbar i stan!

  1. Therese

   Jag heter Therese, är 30 år och bor i västerort. Tränar på sats men joggar även ibland och går promenader 🙂 alltid kul att snacka med nån på promenader eller träna ihop med!

   1. Nadia

    Jag heter Nadia, 35 år, bor i Stockholm vid Kungsholmen. Gillar att träna det mesta. Tränar yoga, på utegym, cyklar, simmar och vågsurfar. Vore kul med en träningskompis.

 3. Linda

  Bor i Stockholm ( norra sidan men flyttar till södra i sommar)
  42 år (jag som nyss vad 25)
  jag tränar Crossfit (men just nu skadad pga handledsfraktur)
  mitt mål är att tävla i crossfit drömmen skulle ju vara att ta sig till Crossfit games som master innan man fyller 50 år

 4. Fråga

  Bor i Haninge, tränar just nu på core gym. Men tänker nog byta till sats. Jag har inga speciella mål med träningen, vill endast känna mig i bra form. Öppen för all typ av träning. Spelat hög handboll i hela mitt liv så är van vid träning. Nu ligger jag på 4 pass i veckan. Söker en rolig/ flera roliga träningskompisar 🙂 Einarssonlisa på instagram

  1. Jossan

   Jag bor också i Haninge, tränar ingenstans just nu då jag inte hittat något bra gym, är från Västerort så flyttat till Haninge ganska nyss! Lite samma för mig, öppen för det mesta i träningsväg 🙂

 5. Tommytott

  Tommy, 31 bor i Malmö.
  Just nu är jag på jakt efter nytt gym i Malmö området, tränade tidigare på fitness24seven, men pga att det alltid strular med att ta sig in och ut kommer jag byta gym. Förslag?

  Vill oxå komma i gång med löpning och få upp flåset.
  Så någon i Malmö som kan rekommendera något bra gym för styrka och någon som är grym på styrka och kanske kan vara behjälplig ?

 6. Peter Tidbeck

  Hej
  Peter här bor i Sthlm är 54 är och tränar på olika ställen idag (Friskis, SATS ibland på jobb gymmet)
  Denna årstid försöker jag gå mycket och varje lunch går jag 3 km samt fram och tillbaka till jobbet. Sommar, höst och vår cyklar jag mycket.
  Målet med min träning är att få en bättre kropp samt må bättre

 7. Jenny

  Halmstad
  Hej jag heter Jenny är 28 år gammal.
  I dag har jag gymkort på fitness 24/7 men är flexibel. Promenerar väldigt mycket med vovven ute vid danske fall/ön/haverdal/grötvik och stadskärnan om någon mer är intresserade av att hänga på där.

  Mitt mål med träningen är att komma i gång igen. Jag vill bli stark och gå ner i vikt. Det långsiktiga målet är att bege mig ut på vandringar i b.la Norge.

 8. Anilorak

  Vilken bra idé 😀 Jag är 22 år, bor i Malmö och tränar vanligtvis boxning (har gjort i 2 år) men bröt handleden för inte så längesen, och har precis fått av gipset, så får inte träna boxning än. Vill däremot gärna börja jogga/springa igen, för att få tillbaka flåset, så finns det någon som vill ha en löparkompis i Malmö är det bara att skriva =) Målet är som sagt att få tillbaka flåset i första hand, för att sedan gå tillbaka till boxning! (Fortsätter gärna träna det tillsammans sen också, eller bara fortsätta med löprundor)

  1. Gabriella

   Jag är också 22 år och bor i Malmö! Sprang mycket inför midnattsloppet i somras, men har tappat det nu så en köparkompis hade varit kalas! Går även på boxpass på Fitness 24/7 vilket är askul!

 9. Nicolina

  Hej!

  24 (snart 25 men det pratar vi inte om…) år, nyinflyttad i Sälen och försöker komma igång med Vinterträning utomhus. Alpint, längdåkning och löpning. Försöker lära mig längd, går framåt men lika mycket bakåt. Försöker tappa i vikt och bygga en stark härlig kropp! Målsättningen är främst en stark bål! Någon som är sugen på en tur i spåret och en kopp kaffe?

 10. e

  Åh besviken jag blev, trodde du skulle gå ut med kontaktannons för någon av dina hunkiga kompisar 😂 Men träningskompiside är också bra!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.