AllmäntFamiljelivMarbella 2014Resor

Hemma i huvudstaden

Det har varit en grym resa med många nya lärdomar och erfarenheter. Molly har träffat två kompisar som hon i slutet älskade mer än mig och Paula. Paula har legat vid poolen hela dagarna och skulle lätt kunna göra reklam för vilken spraytannings firma som helst. Jag har tränat två pass om dagen och jag känner mig mer motiverad än någonsin till att bli ännu bättre och börja tävla.

Hemresan var dock inte lika bra. Molly hade ont i magen/rumpan så hon panik skrek i ca 60 minuter klockan 02 på natten när alla på planet sov. Den är halvjobbig, man kan liksom inte göra så mycket men ändå känner man hur man väcker folk, irriterar folk och är i vägen. Jag försökte vara lugn och koncentrera mig på att trösta Molly, men innerst inne var jag lika lugn som en brunstig häst. Till slut efter mycket tröstande, massage och Alvedon så lugnade Molly ner sig och somnade, då var det ca en timme kvar att resa. När planet landade på Arlanda så önskade jag nästan att det skulle lyfta igen så att vi kunde sova vidare.

Idag: handlar allt om att komma tillbaka till rutiner och arbete. Även om jag jobbade mycket i Spanien så halkar man efter.

Veckan: Massor av möten och på söndag är det Superiorrace som jag tänkte blåsa av. Är det någon av er som skall vara med?

Nu: Kaffe

Bra öga på Pulkan. Någon konstig infektion som attackerade henne i ett par dagar.

Kommentarer

  1. Lina

    Haha! Vilket skämt ….. ”Paula har legat vid poolen hela dagarna….” som att det går när man har en liten livlig plutt att se efter. Antar att du skämtar 😛

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.