Uncategorized

Hello from Vietnam

Jag kan väl inte säga så mycket mer än att livet leker och Vietnam levererar. Phu Quoc är fantastiskt och Novotel är ett paradis för familjer 🙂

En sak jag tänkt på är hur skönt det är med barnen nu för tiden. Flygresan hit gick som på räls, och då var det ändå 11 timmar. Här flyter allt på. Vi tränar, leker, äter, solar och sover.

Barnen leker mycket ihop och som förälder blir man extra glad för det. Dom sysselsätter varandra. Leonore får oftast vara hunden och Molly är husse 😂😂.

Kommentarer

  1. Alex

    Vad kul att ni är på Phu Quoc! Jag ska också dit över jul! En fråga, ”får” man komma fram och hälsa eller vill ni vara ifred? Tänker om råkar vara på samma strand eller så! Vill ju inte komma och störa i julefriden och semestern om ni vill ha en paus från alla följare medan ni är där😅

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.