Allmänt

Helgstatus

Hur kommer det sig att helgdagarna alltid går fortare än veckodagarna? Om man bortser från att dom är 2 vs 5 då. Kanske är det som gör det.

Helgens känsla: mättnad. Vi har gått loss med maten den här helgen. Popcorn, grönsaksstavar och kakor på fredagkvällen. Galen brunch på Nya Fåfängan på söndagen, pastamiddag på Un Poco på söndagen och så riktiga brakfrukostar hemma. Just nu verkar Paula fått dille på bananplättar och jag älskar när Paula får dille på saker och ting för det innebär godare start på dagen för mig 😋 Vem älskar inte att få frukosten serverad och så är det plättar med bär och sylt och grejer? Magiskt.

bananplättar

Helgens premiär: Att gå på söndagsbrunch på Nya Fåfängan. Är mina vänner som ligger bakom nysatsningen så kanske är jag partisk (dock vanligt betalande kund, får inte ens extra service i form av bordsservice som mitt kändisskap egentligen förtjänar 😂) men tycker dom styrt upp det grymt. Är ju kanske Stockholms bästa lokal med utsikten och nu är maten grym också. Kul när det går bra för ens nära och kära!

nyafåfängan

Helgens stolta stund: Att se Molly och Paula på event för Gina Tricot. Dom har lanserat barnkläder som man kan matcha med vuxna kläderna och hade stort event på söder. Molly var lagom kaxig när hon fick spatsera fram på scenen med sin bästis och Paula var grym som konferencier. Stolt över mina tjejer! Började nästan grina lite av stolthet.

ginaminiginamini

Helgens uppladdning: vet inte vem som förbereder sig mest mentalt för veckan, Paula eller tjejerna. Det har snackats om Costa Rica, vad det finns för djur, hur länge Paula ska vara borta, om man kan prata i telefon där osv. Ikväll blir det grand finale vid läggning eftersom Paula kommer ha åkt när dom vaknar imorgon. Undra vem som kommer grina mest, Paula eller Leo?

Nu: Kör vi måndag! Jag är ute i butiker och bygger torn.

Kom ihåg: Det är dom 5 första dagarna efter helgen som är jobbigast!

 

Kommentarer

  1. Emma

    Hej. Visst hade ni problem med fogen på era trägolv? Vad har ni för fog nu? Vi ska slipa och foga våra trägolv och funderar på vad vi ska använda.

  2. Jenny

    Kul med fåfängan. Jag var där för tre år sen och tyckte inte alls att det var så bra. Men kanske värt ett nytt besök då 😊
    Tack för en grym blogg 👍

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.