AllmäntCrossfitFamiljeliv

Helgens utmaning

Klarar du hela låten? Sätt på videon, dra på högtalarna och kolla hur långt du kommer. Det är roligare om man är fler. Kör ni på jobbet får ni gärna tagga mig på instagram @huggson

Ni ser ju hur långt jag kom =)

Kommentarer

 1. Erik

  Jag skulle vilja se en video där du visar hur man klarar en muscle-up, plus tips på hur och vad man ska träna för att lyckas göra sin första. Jag är nämligen en bra bit ifrån atm.

 2. Teberia

  Hej Hugo!
  Jag undrar om du har tips på bra träningsskor? Jag gymmer och kör väldigt blandat. Jag både styrketränar, springer, går på pass osv. Vill i första hand ha ett par bra skor som man kan springa långt i och som ger bra stöd. Det finns så många skor på marknaden så det är så svårt att veta vilka man ska välja. Frågar dig för att du verkar ha bra koll på sånt och själv springer ibland vad jag sett hehe.
  Sedan undrar jag om ni någon gång kommer släppa clean drink med smak? Jag har prövat drickan och tycker att den funkade jätte bra då jag orkade mycket tyngre vikter än vad jag brukar plus att jag fick mkt mer energi, men jag har aldrig gillar smaken på bcaa tyvärr.
  Det blev en väldigt lång kommentar nu haha men hoppas jag får svar! 🙂

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.