Allmänt

Helgen & status

Jag har haft en dunderhelg i Barcelona. Jag åkte dit för att göra ett samarbete med KIA. Dom lanserar en ny bil i Sverige i slutet av januari. Den nya bilen är en hyfsat liten och smidig kombi, sportig look och jävligt mycket premium för pengarna. Det här är inget jag får betalt för att skriva, men kan rekommendera bilen som heter KIA Proceed. Jag fick möjlighet att testa den på bana och i stadsmiljö. Jag blev väldigt positivt överraskad.

Något annat jag blev positivt överraskad kring var Barcelona. Vilken stad! Vi bodde på hotel W som var bland det bästa jag sett, mycket tack vare läget såklart. Själva staden kändes genuin med mycket kärlek och historia. Jag kan tänka mig att sommaren måste vara magisk med en jättestrand mitt i centrum.

Annars

Mår: Ganska bra tycker jag. Minidepressionen som jag var inne i är borta. Haha.

Träningen: Jag har vilat i mer än en vecka nu och skapligt sugen på att börja träna igen. Jag känner mig hyfsat läkt från kraschen. Vaden är inte perfekt och inte huvudet heller. Huvud har aldrig varit perfekt och vaden läker nog snart. Så idag börjar jag träna igen.

Hur jag ser på träningen nu: Jag försöker få till 5 pass per vecka. Jag varierar mycket och alternerar mellan styrka, kondition (löpning), crossfit. Det funkar bra och min kropp mår bra av den typen av upplägg.

Hur: Ser erat träningsupplägg ut?

Kommentarer

 1. Tommytott

  Jag försöker ha som mål att komma iväg till gymmet 3 gånger i veckan, kombinerar styrka och kondition. Förra veckan blev det 1 gympass och en dag med långpromenad. Lite besviken, men tiden räckte inte då jag började nytt jobb samt att kroppen var helt slut.

  Så nya tag denna veckan. Nu kämpar jag med kosten oxå. Svårt att få in regelbundna matrutiner. Alltid varit en som slarvar med maten och inte äter regelbunden, men jag försöker.

 2. Johanna

  5 pass i veckan, 1 pass renodlat kondition eller simning. Detta funkar utmärkt för mig! Tack för en bra blogg 🙂
  Vill minnas att du har lagt ut övningar förut gällande crossfit, vad varje övning är och hur de ska genomföras. Hur hittar jag tillbaka till dessa? 🙂 Tack för bästa bloggen!

 3. Sara

  Svin taggad på löpning meen har inte råd med ett par bra löpar skor. Så får kämpa i hop en slant bara 😁 den blir de trail löpning..

 4. Jenny

  Har alltid velat åka till Barcelona, får bli nån gång i framtiden 😊
  Tränar inte alls 😬 för omotiverad tyvärr men är ute varje dag med dottern i parken iallafall. Tack för en grym blogg 👍

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.