Allmänt

Helgen

Vilken helg vi har haft. Jag har haft en kompis från Island på besök, därför det har varit lite dåligt med bloggning dom senaste dagarna. Nu har han dock åkt hem och jag tillbaka i matchen.

Helgen: Har varit grym, drömväder. I fredags fick vi våra nya utemöbler också, dom hade inte kunnat komma lägligare. Problemet var bara att Trademax skickade fel produkter. Efter att jag hört mycket om dom så förberedde jag mig på att det skulle vara ett helvete att få produkterna utbytta, men ett kort samtal så var allting ordnat. Perfekt ju.

Ni ser ju färgen på mittdelen 😅

I lördags var jag och tjejerna inbjudna till Tomtis expriment i Södertälje. Jag kan rekommendera er att åka dit med era barn. Finns mycket roligt att göra och är det bra väder så kan man vara ute i deras park och hänga.

När vi kom hem så hade en firma varit hemma hos oss och sågat ner 3 träd. Ska bli skönt att slippa trampa i körsbär i sommar.

Mer: Jag tänkte ta tag i poolprojektet och sedan har jag börjat med periodisk fasta. Det är helt sjukt hur hungrig jag är just nu. Jag har inte ätit sedan 20:00 igår och just nu sitter jag och dricker vatten för att få någon som helst mättnadskänsla. Jag har läst lite om periodisk fasta och nu skall jag prova och se hur jag mår av det, man ska tydligen känna stor skillnad. För mig är det också bra i den aspekten att mina mornar förhoppningsvis kommer bli mindre stressiga om jag slipper laga frukost och gå på toaletten två gånger. Kör någon av er periodisk fasta och hur mår ni av det?

Leonore: Är trotsigare än någonsin och jag har satt mig i en besvärlig position. Leonore tar mig inte på allvar när jag blir arg, haha. Ni förstår ju hur det låter när hon tex vill ha en godis på morgonen innan frukost. Det är som att slå på en radio som saknar mottagning på högsta volym.

Molly: Börjar på fotboll idag, det ser vi fram mot.

Nu: Dricka vatten

Kommentarer

 1. Carro

  Hej,
  Har kört 5:2 i ett par år av och till. Jag tycker att det kan vara kämpigt den tiden man är van att äta, t ex vid lunch för mig. Men hungern går faktiskt över efter en stund. Brukar även intala mig att det inte är farligt att vara hungrig (om man inte blir ett monster utan mat förstås, då kan det vara samhällsfarligt :)).
  Det är SKITviktigt att dricka mycket vatten, så att du inte blir ”låg” av den anledningen också. Jag har upplevt att jag inte får så stora blodsockersvängningar när jag kört några veckor. Det finns ju många fördelar, som du säkert läst om. Ge det några veckor och utvärdera.

 2. Cornelia

  Jag kör periodisk fasta, inte alla dagar i veckan men de flesta. Jag gillar det! Har aldrig varit så mycket för frukost, värre är det att behöva sluta äta efter 20.. men det går, bara man äter ordentligt på kvällen. Nu tränar jag inte alls så hårt som du så kanske inte ska säga så mycket haha! Fortsätt skriv om hur det går och hur det känns, intressant att följa

 3. Jenfa

  Jag körde hard core periodisk fasta för ett par år sen och det fungerar jättebra (med hard core menar jag att jag kunde fasta 24-36h i stäck, bara vatten, och ett par gånger körde jag till och med 72h, det du! kör dock oftast 16:8 som jag antar är det du kör?). Nu är jag gravid så jag käkar på, men efter amningen har jag tänkt börja igen, så okomplicerad diet 🙂 Dock har jag aldrig tränat så hårt som du gör (bara hobbytränat) så kan inte uttala mig om trötthet och effektivitet inom träning. Men det finns massa bodybuilderbloggar som kör periodisk fasta och som rekommenderar det.

 4. Emily

  Hugo! Ville bara säga att aftonbladet skrivit en artikel om ”kändismammor som tjänar miljonbelopp på sina barn” och sen har publicerat en bild på Paula på förstasidan? Tycker det är sjukt orättvist att de tar sig friheten att skriva en artikel som vinklar åt att ni ”säljer era barn för pengar” förstod direkt att det inte stämde för då hade ni inte haft den där jobbiga pop up reklamen 😂😂 skämt åsido, ville bara göra er medvetna om det.. Kram

  1. Hugo Rosas
   Hugo Rosas

   Hoppas inte Pulkan blåser av bröllopet när hon inser att jag gifter mig för pengarnas skull 😂

   1. emma

    vadå koppla ihop ? barnet har ingenting o göra med min koppling , pratade om hur glassen ser ut o det kunde likagärna varit en vuxen som ätit den, det var inte syfte så sluta hata

 5. Linda

  Jag går inte på periodisk fasta nu men har gjort det tidigare och tyckte det var kanon! Första veckan är hemsk, jag var också skithungrig och kände mig stundvis svimfärdig innan första måltiden. Håll ut! När kroppen vant sig kommer det flyta på hur bra som helst och jag var knappt hungrig alls när jag skulle äta middag, fick äta bara för att jag skulle det 😀 ett väldigt bra verktyg för att tygla sötsug och det gör onekligen vardagen smidigare med färre måltider. Lycka till nu!

 6. sofia

  ropa inte hej redan om soffan… väntat på nya delar till vår soffa som levererades trasig i flera månader. just nu säger dom att de har fastnat hos DHL (vart där i 4!!! veckor!!) good luck to you!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.