AllmäntFamiljeliv

Helgen

Leonore har drabbats av någonting som heter RS virus och torsdag-fredag bodde vi på sjukhus. Minimalt med sömn och konstant rädsla för att något ska hända lillugglan.

Sjukvården i detta land ska vi vara glada för och att personalen inte har högre lön än vad dom har är ett skämt.

Allt gick bra och förhoppningsvis repar sig Leo snart.

FullSizeRender-3

På fredagen fick vi permission och åkte hem. Molly var hos sin morfar så jag och Paula kunde återhämta oss lite grann under fredag natt och lördag morgon. Det blev ett och annat avsnitt av Suits.

På lördagen drog vi till Strängnäs, Molly och Mollys morfar. Kilovis med mat, bra återhämtning och film. Det bästa som finns är att komma till mina eller Paulas föräldrar. Man blir bortskämd och jag behöver inte lyfta ett finger under ett par timmar.

Vi sov över i Strängnäs och gårdagen var ungefär såhär lugn:

IMG_2824

Kommentarer

  1. Ida

    Så Paulas pappa bor i Strängnäs? Vad roligt! Bor där själv och undrar vad ni tycker om Strängnäs beroende om årstiderna? Roligt att få höra 🙂 tack för en grym blogg!

  2. Frida

    Hoppas Leonore kryar på sig!

    Ville bara titta in och säga TACK för den grymma drickan ni har tagit fram. Blev ju mer än glad när jag hittade clean på Ica här uppe i Umeå.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.