Uncategorized

Helg på Samsö

I helgen har vi varit på en ö som heter Samsø. Kanske det finaste stället både jag och Paula har varit på i Norden. Vi bestämde att vi ska åka på semester hit nästa sommar.

Det bästa under hela helgen var nog hotellet. Att man öppnade en dörr så var man vid poolen och bubbelpoolen och att man kunde sitta på restaurangen och samtidigt höra om något av barnen vaknade i rummet. Helt j•vla perfekt för barnfamiljer. Jag har sagt det förut, att annars gå på restaurang med två små barn är lika roligt som att sola i regn.


Eftersom alla hotellrum såg likadana ut var det lite klurigt att veta vilket som var vårt, speciellt för Molly som klev rakt in i en herres rum. Hon kom ut gråtandes och sa att en kille hade tagit vårt vårt hem. Haha, jag skrattade så jag grät.

På lördagen hade vi 28 grader och sol. På morgonen fiskade vi krabba.


Sedan cyklade vi och åt lunch på ett pannkaksställe. På vägen tog jag även lite dagens outfitbilder:


Lunch:


På söndagen hade vi inte så bra väder och försökte fördriva tiden innan det var dags att åka hem. Vi åkte bla till en gammal bondgård och hälsade på:

Kommentarer

 1. kristina

  Jag är så exalterad att min man är tillbaka efter att han lämnade mig för en annan kvinna. Min man och jag har varit gift i ca 7 år nu. Vi är lyckligtvis gift med två barn, en pojke och en tjej. För 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man ser någon. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig eller barnen, Ibland går han ut och kommer inte ens tillbaka hem i ungefär 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till detta problem men allt till ingen nytta. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr OGUNDU kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde ge det ett försök. Jag kontaktade honom och berättade för mina problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och det gjorde jag och han gjorde en stavning för mig. 24 timmar senare kom min man till mig och ber om ursäkt för de fel som han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj lever tillsammans lyckligt igen. Allt tack till Dr OGUNDU. Om du har något problem kontakta honom och jag garanterar dig att han hjälper dig. Han kommer inte att göra dig besviken. Maila honom på: drogunduspellcaster@gmail.com
  1. Ta med din pojkvän tillbaka
  2. Ta med din man tillbaka
  3. Ta med din fru tillbaka
  4. Ta med din flickvän tillbaka
  5. Vinn lotteri
  6. Främjande på kontor
  7. hjälpa dig att bli gravid, om du letar efter livmoderns frukt
  8. Fullständig bot av någon form av sjukdom
  9. äktenskapsengagemang och så många fler.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.