Allmänt

Hej måndag

Tjena tjena bloggen! Det är måndag och vi tar nya tag. Checkade ut för en långhelg i torsdags men nu är jag back on track. Idag hänger jag i Göteborg men mer om det senare.

Fredagen: blev det spontant att vi körde utflykt till Tom Titts i Södertälje. Undrar när eller ens om det kommer bli något barnen växer ifrån. Jag är liksom snart 30 och har fortfarande kul där. Vädret var fint och vi experimenterade och lekte några timmar.

På kvällen drog vi en middag med Jonas som är den tredje parten i vår relation, den sista pusselbiten för att hålla kärleken vid liv kan vi säga. Vi åt en romantisk middag på O’Pizzicato på söder. En riktig fullträff så kan rekommendera stället för er som vill käka gott när ni är på besök i Stockholm i sommar.

Lördag och söndag: hände inte så mycket. Lördag var ju vädret ungefär lika kul som att bli väckt av Leonore klockan 3 så vi tog det rätt lugnt. En promenad med Powerpulkan för att hämta hem bilen som vi ställde i Kajen i fredags. I söndags tränade jag och sen drog jag mot GBG.

Är i: Göteborg till imorgon. Idag är det Barngolfen som går av stapeln. Håll tummarna för mig.

Veckan i övrigt: blir en blandning av högt och lågt som vanligt. Kommer hem igen på tisdag. Onsdag blir det jobb hela dagen och så flyttar vi in i nya kontoret så det ser jag fram emot. På torsdag firar vi nationaldag, hoppas på bra väder.

Dagens sökning till bloggen: wft?

Kommentarer

  1. Priscillia WARSZEWSKI

    Detta meddelande är avsett för anställda, handlare, jordbrukare och företagare som behöver ekonomiskt stöd för att lyckas. Få våra olika lånerbjudanden, kredit med mycket enkla villkor med en ränta på 3% per år. Våra överföringar är försäkrade av banken för transaktionernas säkerhet och du har möjlighet att få tillgång till din kredit med 72 timmars garanti. Så vänligen kontakta oss för mer information, tack.

    E-post: priscillia.jeannine1@outlook.fr

  2. Nathalie

    Har säkert att göra med ditt hopp ifrån den där bron. Den har väl stängsel för att förhindra just hopp därifrån? 🙂

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.