Uncategorized

Gudmor & Gudfar

Skillnaden =)

20131029-204614.jpg

20131029-204654.jpg

Kommentarer

 1. Matilda

  Men Michelle, jag sa att jag inte menade något illa, var bara nyfiken. Känner många småbarnsföräldrar som separerat ca 5 månader efter barnet kommit, var endast nyfiken.

 2. Linnea

  Michelle, vad dum du är. Under småbarnstiden separerar de flesta. Hoppas dock att det håller för den här lilla familjen.

 3. Michelle

  Omg vilken dum fråga Matilda. Han skriver väldigt ofta om Paula och hon om honom, om hur dom vill ha fler barn osv. SJÄLVKLART är dom lika kära och ska gifta sig.

 4. R

  Hahah vad kul! Har en fråga,

  Är gudmor och gudfar ett par? Är dom tillsammans? Eller känner dom inte ens varan? Blir det Inte isåfall lite weird om dom i framtiden måste ta hand om samma barn?

  Sötaste Molly! Kram

 5. Matilda

  Är du fortfarande lika kär i Paula som du var innan Molly kom? Förut skrev du ofta hur stolt och kär du var i henne, nu verkar du inte nämna nåt speciellt om henne alls. Vill du/ni, och kommer ni fortfarande gifta er?
  Inget illa menat, bara lite nyfiken, gillar er båda.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.