AllmäntFamiljeliv

Grattis Molly

För exakt två år sedan låg jag och höll om dig. Du var endast några timmar gammal och du var så liten. Jag kommer ihåg att jag var rädd för att hålla i dig, jag var rädd att jag skulle ha sönder dig.

Känslan var sjuk, jag är pappa och du är min dotter. Den dagen förändrade du mitt liv.

Allt var nytt men dagarna blev fort veckor, veckor blev månader och månader blev år. Under den här tiden har vi hunnit med en del. Du har nog varit utomlands fler gånger än dom flesta andra i din ålder, du har nog sett fler gym än dom flesta i min ålder och du har lärt dig krypa, gå, springa, hoppa, prata, skratta och charma varenda jävel.

Idag fyller du 2 år och det känns som vi har hängt ihop i evigheter. Jag kommer inte ens ihåg hur det var innan du kom, vad jag och din mamma gjorde och framförallt, hur vi kunde tycka att vi hade roliga liv? Du gör våra liv.

Tack för att du gör mig och din mamma till världens stoltaste och lyckligaste föräldrar. Grattis på födelsedagen, pappa älskar dig!

Tiden har gått fort. Typ såhär fort:

Kommentarer

  1. hej

    Vad fin varlden skulle vara om alla barn kunde ha sana foraldrar som du och Paula ar till Molly. FINT skrivet, du ar en forebild!
    Jag hade ingen pappa nar jag vaxte upp, sen fick jag reda pa att han dog nar jag var 16…..onskar att jag hade kant honom…..ja man blir ju ledsen nar man sitter har och tanker pa livet.
    Tack for att du finns dar for din dotter.

  2. Petra

    Så fint skrivet! Blev tårögd. Ni har en otroligt charmig dotter och jag kan tänka mig att hon charmar alla i sin närhet.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.