Uncategorized

Gran Canaria

Semestern börjar på riktigt nu. Först en superhelg med fotboll, svett, vänner, träning och lite golf. Idag: Gran Canaria

Det är packat och klart. Jag och Paula delar på en resväska och tjejerna delar på en. Så kan man göra när man är utan blöjor och tetravälling. Underbart. Jag kommer aldrig glömma förra sommaren när vi packade ner 2 flak tetravälling för att vi var för lata för att blanda pulvervälling. 15kg övervikt och 1000kr senare fick vi checka in 😂.

Lördag: Hade vi fotbollsfest hemma. Det var drop in och vi bjöd på snacks, pizza och träning efteråt. Tyvärr gick inte Sverige vidare, men vad gör det när dom har bjudit oss på några veckor av magi.

Igår: Cykling, fika, golf och sen 100% packning. Det är en del att tänka på när man ska ut och resa med barn. I och med att vi är en jämställd familj så sköter Paula packningen och jag ingenting som har med det att göra.

Nu: Mot Arlanda och terminal 5!!

Kommentarer

  1. Emma

    Vi är lika jämställda här 😂 Tack och lov kan min man saker jag inte kan, så han blir förlåten när han förlorade sista förtroendet i packningen när han skickade dottern till moster utan extra-kläder 😂

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.