Allmänt

God morgon världen

Idag är vi trötta

 

Kommentarer

 1. E

  Clean.. är dom bättre än typ red bull och såna drycker? Min man får inte dricka energidrycker pga en medicin han äter, men jag tänkte på Clean, om den är ”snällare” så mot kroppen, eller är de samma ändå typ? Haha kan 0 om sånt där.

  1. Hugo Rosas
   Hugo Rosas

   Det beror på varför han inte får dricka energidryck i kombination med medicin – är det koffein som påverkar medicinen? Kan tyvärr inte uttala mig om just din mans situation då jag inte är läkare och inte vet varför han inte får dricka energidryck.

   Rent generellt skulle jag dock säga att Clean är ”bättre” än dom renodlade energidryckerna på marknaden. Clean innehåller exempelvis inget taurin, inga konserveringsmedel, inga färgämnen och inget socker. Det enda som ”ger energi” i Clean är just koffeinet (sen innehåller den vitaminer och mineraler och aminosyror). Om det är så att din man inte får dricka saker med mkt koffein i är Clean inte att rekommendera. Men som sagt, bäst är nog att kolla med läkaren och ta med en innehållsförteckning för vår produkt vetja 😀

 2. Alexandra

  Eftersom att jag är ett fan av Rosas-familjen tvingade jag min kille att fixa Clean till mig (alltid han som handlar). Har fått tjata lite på honom att köpa Clean istället för Nocco, och idag äntligen köpte han Clean! Lite mallig crossfitkille som han är, var han övertygad om att den inte skulle vara god. Haha så kul när han senare fick svälja sin stolthet och erkänna att den var asgod!!!!! (Vi provade koffeinfria med passionssmak, så god!!!) Ville bara säga det!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.