Uncategorized

Gener

Det är många gånger svårt att se vem Molly brås på. Ibland tycker folk att hon är mest lik mig och ibland tycker folk att hon är mest lik Paula.

Öronen är det däremot inget snack om vart dom kommer ifrån =)

 En ung mormor.

En ung mamma.

 

Och Molly =)

 

//Same same but different

 

Kommentarer

 1. mia

  Molly har Paulas ögonbryn, mun och öron. Dina ögon och din näsa 🙂 Tycker just nu att hon är väldigt lik paula, men det kan ju ändras.

 2. CheeseCake

  Haha lustigt att tänka att den första lilla tjejen är mormor idag. Vad lik Paula var sin mamma när båda var barn. Ser ut som syskon. Molly har bra gener på båda sidor. Rosas+Uribe=power Molly.

 3. Michelle

  Haha ååh sötkorven! Och Paula som sa innan hon föddes ”hoppas han/hon inte får mina öron. Men se så söt hon blev ändå 😀

 4. Annica

  Så söt! 😀
  Och nog är det samma här faktiskt. De som känner maken sedan han var liten menar att dottern är lik honom, de som känner mig sedan jag var liten, säger samma sak – fast att hon är lik mig. Så… Är riktigt nyfiken på hur hennes utseende kommer vara om bara några månader, år…

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.