Fyfan

En sak är ju jävigt säker i alla fall. Om jag inte börjar tränar nu så kommer det att gå utför för mig..

Paulina kom nyss och tröck upp kameran i min feja och sa ”foto time”. Ni vet normala par har liksom ”film time” och ”godis time” men vi har ”foto time”. Vilka bloggluffare vi är asså..

Nåja, jag tänkte att eftersom jag ändå satt där utan tröja och såg tuff ut så kunde hon lika gärna fota mig lite så jag hade nått att blogga om.

Men jag kan ju säga såhär efter att ha sett bilderna. Det finns inte en chans att jag lägger upp bilder på min mage på ett par veckor. Fyfan, formen är värre än vad jag trodde..

Drar till gymmet nu! från och med nu så blir det 2 pass om dagen.

Ge mig 4 veckor så kommer jag vara i topp topp form. Jag lovar!

Kommentarer

 1. Rebecca Fornstedt

  Tråkigt att du också blivit sjuk Hugo! och att paulina har smittat dig.. 😉

  Jag tänkte att om du är sjuk så kanske du har lite tid över. Det skulle betyda jättemycket om du gick in på min blogg och läste den senaste texten som jag publicerat. Jag lovar att det är värt det, och du kommer inte ångra dig! http://rebeccafornstedt.blogg.se/2010/december/vad-ar-man-nar-man-ar-fri.html Här är en liten länk. Skulle vara jättetacksam. Förövrigt hoppas jag att du mår bra, trots att du är sjuk! Kram

  Ni andra får också gå in och kolla om ni vill. Ni kommer inte ångra er! Tilltalar den dig så kan du hitta fler i kategorin ”mina texter”..

  Ett litet utdrag ur texten:
  ”Det var som om vi väntade på den där dagen. Som skulle släppa oss fria. Nu står jag dock här och tanken slår mig. Vad är egentligen att vara fri?”

 2. Alejandra

  Klart du ska vara med!! Hur många såna här chanser får man?
  Inte för att vara negativ eller förolämpa dig på något vis, men hur många förhållande håller när man träffas unga som ni? Och otrogenhet är redan med i bilden? För mig, så finns det nåt sort av problem i förhållandet om man är otrogen. Man kan förlåta men man glömmer det aldrig. Det är ett stort svek, och jag är impad av att du verkar har förlåtit. Alla är vi olika , jag skulle aldrig kunna förlåta och satsa på förhållandet. Det är ju största sveket och tilliten är borta. Glöm inte bort dig själv för att du är tillsammans med någon. Tar det slut, kommer du bara att ångra det du inte gjorde. Cuidate y se cinsero con tigo mismo / la chilenita

 3. F

  Om du ens behöver tänka på om du ska tacka ja eller nej, så är det ju ganska uppenbart att det inte är seriöst mellan dig och Paulina.

 4. Soffe

  hahaha du borde verkligen vara med fyfan va ball, du hade haft skit kul massa vackra brudar och du!! hade blivit en livs upplevelse BANGA PAOW!

 5. Ana-Laura

  är ni värkligen seriösa det är synd det skulle vara kul om du var på tv för du värksr vara som en kul kille när jag ser på dina uttmaningar

Fyfan..

Jag visste att Amir var i dålig form men inte i såhär dålig form.. Nu har jag slaktat honom och då menar jag verkligen slaktat det hela slutade med lite spya ifrån honom så jag är faktiskt nöjd med min första dag på jobbet..

Vi började med kondition 15 minuters löpningen. Efter körde vi styrka lite armhävningar, situps och upphopp och så avslutade vi det hela med lite intervaller hehehe..

Räknade situpsen så att han inte kunde fuska..

 

Efter interwallerna kom spyorna 🙂

Sen började han klaga på att han hade skavsår och kunde inte köra något mer..

 

 

Kommentarer

Fyfan..

.. Vilket pådrag det är inne istan. Försökte komma fram till Danne och Vickan men det var fan omöjligt. Grymt som fan är det i alla fall..

Grymt som fan ju. Såhär ska det se ut när jag gifter mig..

Bloggläsare som ville ta en idolbild 🙂

 

 

Kommentarer

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.