Dagens fråga

Frusna ungar

Måste bara fråga en sak som är så typiskt för män… 😎 Om det nu snöade, regnade och var jättekallt, var är barnens halsdukar, vantar och överdragsbyxor? Sitta på kalla karuseller utan ordentliga brallor? Själv har du halsduk men inte dom? Det du gjort är ju att sätta på dom jackor o en varsin tunn mössa… 

Som jag ser det ska ungarna härdas. Jag vill inte ha bortklemade barn som inte pallar kyla så därför utsätter jag dom gärna för obehag redan i ung ålder. Hehe, nej skämt åsido. Barnen frös inte. Leo var bestämd över att ha klänning så hon hade strumpbyxor och klänning och sen fick jag på henne en mjuk overall också. Svinvarma skor, ullmössa och fodrad jacka. Molly körde t-shirt, mjuk overall, svinvarma skor, fodrad jacka och ullmössa hon också. Vantar hade vi med oss men barnen vill inte ha på dom. Jag tror att om dom hade börjat frysa om fingrarna hade dom gett med sig och tagit på dom också. Barnen blir varma lättare och springer runt och har sig till skillnad från oss vuxna som står och fryser i rock och jeans.

Om det hade varit Paula som varit på Liseberg med ungarna hade som säkert haft underställ och skalplagg. Det kan jag erkänna och ja det kanske är typiskt män att inte vara så planerande 🤷‍♂️ Men om det varit så att min påklädning hade lett till att barnen frös hade det varit noll konstigheter för mig att gå till närmsta affär och köpa det som krävdes för att dom ska vara varma. Barnen hade det finemang hela dagen och har inte drabbats av lunginflammation eller behövt amputera förfrusna fingrar =)

Kommentarer

  1. Sandra Augustinson

    Jag tycker så som du klätt på dem så har de ändå fått frihet att röra sig bättre än att ha en massa overaller 🙂 och underbyxorna ser jättemysiga ut. Och de ser ju otroligt glada ut ändå på bilderna, vad kul med Liseberg!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.