Allmänt

Fredagsstatus

Mår: väldigt bra just nu. Känner mig tillfreds med livet och allt som händer. En bra nivå av mycket jobb, mycket familjetid och tid till egna grejer. Balans helt enkelt.

Idag: börjar jag dagen med en golfrunda, sen lite möten och sen drar vi!

Drar till: Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby. Vi kör en överraskningstripp för tjejerna. Dom vet att vi ska iväg någonstans men inte vart. Funderar på att svänga förbi sopsorteringen på vägen och säga att det var vårt resmål 😂 Tror Paula är den som kommer ha roligast i helgen dock, inatt hörde jag henne mumla något om Pippi, Emil och Ronja och att dom skulle vänta på henne. Har ni tips på bra matställen i Vimmerby får ni gärna kommentera!

Har fått: ett förstorat intresse för designkläder senaste tiden. Mitt problem är bara att jag är lite för snål för att lägga 14k på en tröja hur snygg den än är. Leder till att jag fönstershoppar rätt mycket och så shoppar jag en del second hand. Har satt upp lite regler för mig själv så jag inte rycks med och hamnar i Lyxfällan.

Tråkigt: att Sverige torskade mot Finland igår. Men kul att hockey VM är i full gång – behövs något att fylla kvällarna med efter att GOT tog slut.

Kul: att Clean nått upp till 50 000 följare på Instagram. Kommer ihåg när vi satt och tragglade med 2000 följare och 3 likes per bild. Något vi tycker är viktigt är att dela med oss när det går bra så för att fira donerar vi 50k till Barngolfen. Pengar som går till Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus. Den 3 juni går Barngolfen av stapeln, det ser jag fram emot.

Kom ihåg: flygplan lyfter i motvind – ingenting är omöjligt!

Kommentarer

 1. Julia

  Tragglade med 2000 följare i wish! Mitt företag har 200 😂 Vi säljer fett mycket nocco dock så har inget emot att börja sälja clean hos oss om vi får lite likes haha. Men jag kämpar som fan med företaget! Kan inte du ge lite tips på hur ni fått clean att växa som varumärke och rörelse? Känns som business är din grej, skriv mer om det!

 2. Anna

  Håller helt med! Med vänlig hälsning, från oss på Intermezzo Frisör och Shop (vi finns bla på torget i Vimmerby

 3. Kajsa

  Tycker definitivt att ni borde besöka SMAK: by simon. Han jobbar med hjärtat och serverar mat gjorda på närproducerade råvaror med kvalité! Sedan vill jag också slå ett slag för parkens egen mat, har jobbat där i flera år och det är miljöetiska råvaror och mycket kärlek som lagt grunden för menyn.

 4. Sara

  Du kanske skulle kunna utnyttja din gamla samarbetspartner Best Secret som du gjorde så bra reklam för om man vill köpa billiga märkeskläder 🙂

  1. Hugo Rosas
   Hugo Rosas

   Handlar från dom minst 1 gång i månaden 🙈 Grym butik men dom har inte alla märken jag fastnat för än så länge så kompletterar med second hand

 5. Victoria

  Hej!

  Jag skrev även detta på Paulas blogg men här kommer det igen ifall ni missar 🤣

  Jag bor några mil från Vimmerby,
  Det finns allt från kinarestauranger till svensk tapas. Vill ni ha burgare så ska ni åka till Åbro brygghuset, vill ni ha lite finare mat så ska ni till Statshotellet. Vill ni ha riktigt fin och bra svensk tapas så tycker jag Smak By Simon 😊

  Hoppas vi träffar på varandra det hade varit trevligt 😁

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.