Uncategorized

Fredag och 6 månader

Det värsta som finns i mitt liv just nu är jetlag. För några år sedan undrade jag vad folk surrade om. Jag kunde resa världen över utan att bli berörd. Nu reser jag till Finland och känner av den där jävla timmen. Tänk då hur det var inatt när jag i kroppen låg 6 timmar före Sverige.

03:00 vaknade jag pigg som en tupp på Ritalin.

Nu: Är iaf dagen igång och jag har precis lämnat tjejerna på förskolan. Fantastiskt vilken fin förskola tjejerna går på. Mollys och hennes favoritpedagog började lipa när dom såg varandra ❤️

Jag: Är så taggad på att komma tillbaka till jobbet. Det är mkt som händer här framöver. Bla lanserades vi i över 1500 Convinikylar medan jag var borta. 2019 kommer ha många spännande nyheter och denna var den första. Har ni kikat i er Convinikyl på jobbet?

Idag: Har Jag och Paula varit gifta i 6 månader. Dom första 6 månaderna har faktiskt varit ganska tuffa, vi har blivit prövade. Det har varit mycket jobb, lite för lite fokus på varandra. Det är så lätt att man tar varandra för givet, speciellt när man är gifta och har barn?. Det ska man inte göra. Så mycket lättare sagt än gjort.

Det positiva är att vi vet vad vi måste jobba på och att kärleken finns där. Jag älskar Paula så mycket att jag ibland undrar om det är normalt.

Jag älskar dig inte bara för den du är, utan också för den jag blir när jag är med dig”

Fotocred: @martinalundborgfotograf

Grattis: Till alla kvinnor också!

Ha: En bra fredag!

Kommentarer

 1. B

  Oj, vad upprörd du blev Jennifer x3 😊
  Det var inte meningen att väcka ”vakthundarna” det var en fundering till Hugo och inte till dig.
  Ta inte det så personlig, andas lite 😂

 2. Jennifer

  Svara
  Jennifer 8 mars, 2019 kl. 22:11
  Svar till ”B”. Men är du allvarlig? Har du för mycket fritid över?! Dom har varit med sina barn på semester i två veckor och varit med dom i princip dygnet runt plus att dom har dom hemma en del i vardagen. Gjorde nog bara barnen gott att få träffa kompisarna igen!

  PS. Häng med din familj istället för att posta onödiga kommentarer här!! Handlar väl ändå om prioriteringar en fredagskväll 😉

 3. Jennifer

  Svar till ”B”. Men är du allvarlig? Har du för mycket fritid över?! Dom har varit med sina barn på semester i två veckor och varit med dom i princip dygnet runt plus att dom har dom hemma en del i vardagen. Gjorde nog bara barnen gott att få träffa kompisarna igen!

  PS. Häng med din familj istället för att posta onödiga kommentarer här!!

 4. Jennifer

  Det är då otroligt j*vla massa åsikter kring hur dom gör med barnen. Är så säker på att dom alltid ser till barnens bästa och barnen blev förmodligen glad att få träffa sina vänner/pedagoger efter semestern! Kan alla sluta spy ur sig sina åsikter kring deras barn! Dom har nog rätt bra koll på dom själv!!!

  Skött ert istället för att tala om för andra

 5. emma

  tänkte också på det , barnen fick åka till förskolan direkt dagen efter medan ni var jetlaggade , snälla det var en extradag som innefaller på en fredag i samband med helg , istället för o ha de hemma en extradag så måste de iväg direkt o ni som har de hemma såå mycket 🙂

 6. B.

  Jo låt oss säga att du jobbade. Men det gjorde väl inte din fru iallafall. Tränade istället av att vara med era barn…därav min fråga. Men vi har väl alla olika prioriteringar, låt oss säga. 😊

 7. B.

  Slog dig inte tanken att jetlag är minst lika jobbigt för barnen? Var ni verkligen tvungna att lämna de på förskolan utan stt de fick ordentligt sömn för att ni ska kunna träna? Usch.

 8. Db

  Tycker det är så roligt när människor blir arga för att en människa grattar alla kvinnor på den internationella kvinnodagen😂 herregud sluta gör en sån biggie av det. Jag är också kvinna och tycker inte att det är något fel att man grattar idag. GRATTIS TILL OSS ALLA KVINNOR för att vi gör den här världen en bättre plats att leva på. Utan kvinnor hade vi inte kommit så långt med fred på denna jord (vetenskapligt bevisat). Visst är det SJUKT mycket orättvisor fortfarande men man kan väl inte koppla det till att någon säger grattis? Antagligen säger man just grattis för att visa att man respekterar kvinnor… Har väldigt svårt att tro att Hugo menade något annat med tanke på hur mycket han respekterar sin fru och sina döttrar.

 9. Emma

  ”Att säga grattis alla kvinnor på internationella kvinnodagen är som att säga grattis till alla hiv-smittade personer på världsaidsdagen eller gratta alla som svälter på internationella världshungerdagen”
  Denna dag är till för att uppmärksamma ojämställdhet och kvinnors situation runt om i världen, inte en alla hjärtans dag 2.0.
  Läs på snälla, otroligt hur dåligt pålästa folk är.

 10. Hanna

  Nä men allvarligt kan nån förklara varför man grattar på internationella kvinnodagen?? Måste ha missat syftet med denna dag totalt! Ska vi typ beställa tårta allihopa å fira hur bra vi kvinnor har det i världen eller vad är grejen?

 11. Leoni

  Började själv lipa nu när jag läste att Molly och favoritpedagogen lipat när dom såg varandra, möjligt att v.37 gravid-hormonerna gör det värre men fyfan vad fint!! <3

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.