AllmäntCrossfitFamiljeliv

Fredag

En fredag i min smak. 08:00 satt jag i frisörstolen på salong söderport. Spiros som klipper mig tyckte mitt hår kändes förjävligt så han dundrade in en inpackning medan jag låg i en av deras massagestolar och hade det helt ok.

Därifrån åkte jag med vårstädat och mjukt hår.

09:00-11:00
Brände av 7000 mail och två kaffe

11:30
Träningspass nummer 1. Idag var jag med på ”dagens pass” som hålls för alla medlemmar på Nordic. Det var skönt att hoppa in och göra något ”annat” och köra med medlemmar som är där för att endast ha kul och motionera.

Det som är bra med crossfit är att alla kan köra med varandra. Man kör efter sin egen förmåga. Idag var det tex benböj på schemat och då kör man på dom vikter man klarar av.

3 sekunder på vägen ner och 1 sek på vägen upp gånger 5 repetitioner. 5 set. Det blir riktigt fin syra, prova!

Efter böjen körde vi emom (every minute on minute) i 10 minuter av 2 powercleans på 90% effort. Jag körde med 110 kg på stången och det kändes ganska lätt, jag hade nog kunnat köra på 120 kg utan problem.

12:30 – 13:30
Låtsades jobba men satt mest och kollade facebook
14:00- 15:30
Pass nummer 2.
Uppvärmning och sedan on time:
21 kcal rodd
21 marklyft 100/60 kg
20 box jump over
21 kb svingar 40/24 kg
21 kcal air bike
10 muscle ups
400 meter löpning

Denna måste ni köra. Byt ut dom övningar ni inte kan köra mot andra.

16:30
Sommarskor på bilen. Nu skall jag och Paula bara bestämma vem som skall köra Audi och vem som skall köra Citroen. Jag har ju gått och blivit smygförälskad i Picasson och har riktigt svårt att släppa den. Parkeringshjälp, automatlåda, nav, panorama, massage i stolarna och backkamera är oslagbart.

18:00
Middag på Prime Burger. Käka där om ni vill ha bra burgare, vilket guldställe. Holländaregatan 8. Det bästa av allt: Man får rita på bordet!

Nu: Game over. Kalas imorgon!

Kommentarer

  1. Steph

    Åh det där nackstödet måste höjas 🙁 Paula skrev att ni hade korrigerat det men ser inte ut så..

    Om ni inte vet hur man gör så finns det ett handtag bakom stödet som du drar i för att höja både sele och nackstöd.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.