Allmänt

Fredag

Mår: Mycket bra. Bra väder och semester-ish slår det mesta. Inga måsten, ingen stress. Detta är vår sista sommar i huset så det gäller att ta vara på tiden.


Kroppen: Jag sprang intervaller igår. 3x 8 minuter på 85-90% av maxpuls. För att hålla koll hade jag på mig pulsklocka. Jag körde den klassiska och tänkte, det är bara 3 gånger, inga problem. Men 8 minuter är ganska lång tid och syran var fan konstant, efter kändes det bra. Idag när jag vaknade kändes det mindre bra, stel som en pinne. Jag brukar bli det när jag springer för mycket. Jag antar att mina 89kg och min löpteknik som är sämre än Mollys simning tar ut sin rätt.


Paula: Är sugen på en sista minuten. Antingen drar vi till Spanien igen, eller någon annanstans. Någon av er kanske har det ultimata resmålet i Europa? Det ska helst vara godis för ögonen.

Här: Egypten. Undra hur gammal Molly var. 1 kanske?


Imorgon: Drar vi ut till landet, Katrinelund utanför Örebro. Kanske kan bli en vlogg på det. Det kommer bli en rolig dag med vattenskoter, sol och bad.

Nu: Andra set. Vann första med 6-1 mot bullen. Förnedringen var total. En 3-rätters på fine dining restaurang står på spel. Det kommer bli gott =)

Kommentarer

  1. Malin

    Oj flytta redan, ni har ju precis flyttat in typ:ish? OK, kanske tröttnat på Sverige och flyttar utomlands. Hugo kanske sålt sin energidryck Clean och sen säljer dom allt och drar! hehe vem skulle inte göra det? Kalla Sverige liksom … brr brr och sommaren har väl varit OK men tror att både paula, hugo och molly fullkomligt älskar sol & bad!

  2. Victoria

    Jag bor i Örebro, och undrar var i katrinelund kan man bada? Hästhagen? Där skulle inte jag bada ? och katrinelund ligger ca 5 min från centrala Örebro, så det är inte så mycket landet ?

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.