Marsielle 2013

Frankfurt

Det är vi som skall göra det. Åka F1 bil och få tysk thaimassage. Just nu sitter vi i en alldeles för full lounge i Frankfurt och väntar på nästa flyg som skall ta oss till Marseille och värmen.

20130910-153700.jpg

20130910-153706.jpg

Kommentarer

 1. Molly

  Hej pappa, tänkte bara säga att jag saknar dig. Mamma är för jobbig nu så längtar tills du kommer hem. Puss pappa, jag älskar dig och hoppas att du har det roligt i Frankrike för det tycker jag att du förtjänar! =)

 2. @Itsnewis

  Eeey! Värsta sköna gänget dom har hookat ihop er! Skaffa Twitter eller lägg ut fler bilder Hugo! Resan kommer ju vara stört skön om så vidare inte Katarina kommer och suger upp er i molnen.

 3. Annonsörer

  Du har en av de bättre bloggar som finns, men en sak jag undrar över är varför en sån som du är ihop med en sån otroligt ful och fet tjej som Paula? Du kan få så mkt bättre tex kissie eller dessie kram

  1. nathalie

   Sämsta trollningen jag sett i mitt liv. Det är så många fel med den här kommentaren att jag inte ens vet vart jag ska börja. Göm dig.

  2. Melissa

   Gå ta en titt i spegeln innan du yttrar dig negativt om någon annans utseende. Paula är otroligt vacker 🙂 inge snack om den saken!

  3. Annie

   Jag hoppas du skämtar?! Hur fan ser du själv ut om jag får fråga?
   Paula är nog den finaste tjejen jag sett! Naturligt vacker och allt.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.