Allmänt

Frågor till mig själv

Hur jag mår: Mycket stressig dag, men jag mår bra. Började bråkade med en idiot i trafiken idag också, har fortfarande puls från det haha. Vad är det med gubbar i trafiken? Tillslut var jag tvungen att gå ut från min bil och säga att ”antingen flyttar du din bil, eller så kör jag över den”. Du är ju för fan helt dum i huvudet svarade han och satte sig i sin bil och flyttade den. Jag hade alltså byggbilar bakom mig och kunde inte komma någonstans. Mötet (som var gubben) vägrade backa tillbaka för att släppa förbi mig. Jag kanske ska börja cykla igen. Dock blev min cykel stulen för någon månad sedan =(

Dagens aktivitet: Jag körde flås 50 minuter i morse. 25 minuter löpning följt av 15 minuter stakning följt av 15 minuter air bike. Bra pass, skönt att koppla bort hjärnan och köra. Efter det åkte jag till Västberga för att möta upp Paula. Vi spelade in lite reklamfilm och provade på att klättra. Pumpen i underarmarna! Det måste vara sjukt nyttigt att klättra någon gång i veckan. Kanske ska fortsätta med det.

Dagens fundering: Om jag ska tävla något mer i Crossfit, eller om jag är förbi det. Jag mår väldigt bra i träningen idag, tränar mina 5 pass i veckan och kör det jag tycker är kul för stunden. Inga krav och ingen programmering. Vi får se.

Dagens tillbakablick: När Leonore halkade i badrummet och slog upp bakhuvudet. Första dagen på Gran Canaria tror jag. Mitt hjärta gick sönder. Det kändes som jag hade misslyckats som förälder för jag inte var där inne och kunde förhindra det. Jag har dock aldrig sett någon som varit så söt i huvudbandage som Leonore =)

Look a like: Får höra ganska ofta att jag är lik Nadal. Det kanske är min bror, utan att jag vet om det? Jag vet inte om jag tycker vi är lika. Jag tycker jag är snyggare, haha.

Nu: Fortsätta leta svamp i skogen

Kommentarer

  1. Sophie

    Det finns kanske nån liten likhet mellan dig och nadal men jag får instämma med dig själv … haha du är MYCKET SNYGGARE! 😀

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.