Fråga Hugo

Nu kör vi en så jävla fet lek, leken heter Fråga Hugo.  Ni ska alltså ställa mig frågor om precis vad som helst och jag ska försöka svara på varenda fråga jag får här i kommentarsfältet, ni har 24 timmar på er att fråga.

Godnatt så länge. Puss

 

Kommentarer

 1. Björn

  Alex, vi hade detta som förslag innan ditt mail. Eller kan du bevisa detta? HEHEHE! Skoja bara, det blir en partyrunda som belöning! Hur som helst så ska han springa midnattsloppet med dig, när va det? Hugo sa att han springer milen på 40 min i terräng, snackare eller?

  Mvh Björn / Kontrollant

 2. Alex

  Vi kommer även köra tävlingar vilket betyder att veckans Challenge kan belönas ordentligt så tänk på att uppge giltig mail när ni lämnar förslag på utmaningar!

  SHOW ME THE MONEY…….

  eller så skickar jag ett förortsgäng på er………

 3. John

  WOW !!!! OJ OJ Du vågar mycket Hugo !! Jag skulle aldrig våga dycka från tian !!Ändå så har man själv gjort lite galna grejer i sina dar . Forsätter du så här så kommer din blogg bli nr 1 i Sverige !!!

 4. Oktay The Hulk

  Jag säger bara number 1 Hugo Rosas. Jag vågar mycket i livet men att hoppa så som du gör i vatten. Det gör jag inte. Det gör så jävla ont med mag plask och eventuellt rygg plask. Kämpa på vännen. Och hälsa den där kontrollanten att du lyckades. Jag har en utmaning till dig om du vill. Men jag har tänkt på den själv i några månader men utförde aldrig den. Vill du göra den så kan vi göra det tillsammans.

  http://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/group.php?gid=95462846123&ref=ts

  Det är bara att höra av sig till mig

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.