Uncategorized

Fortsatt bra

Det enda jag egentligen saknar på Koh Chang är ett funktionellt gym där man kan träna mer än ”disco” och lite bra restauranger. Det finns såklart bra Thairestauranger, men efter att ha käkat fried rice i en vecka så skulle det var nice med en flottig kvalitetsburgare.

Pretty lady beatuiful:

Kommentarer

  1. A

    Hehe när jag & sambon var k Thailand så var jag gravid i v. 20-22 och vågade inte äta annat än ris och vårrullar pga rädd för matförgiftning. Kyckling gick helt bort 👀 Är 5 år sedan och jag kan fortfarande inte äta vårrullar haha

  2. Martina

    Säg mig hur du kan tröttna? Det finns så många thairätter. precis som ”svenska rätter”.. Man äter väl olika saker, precis som hemma. Ingen äter nog köttbullar varje dag hemma!

  3. Amanda

    Minns att om det var någon dag vi var trötta på thaimat så åt vi på buffalo bill, många år sedan så har ingen koll på hur maten är där idag. Annars finns det ju oändligt många thairätter att prova, fried rice är ju inte det mest spännande! 😉

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.