Samarbete

För bra för att hållas hemligt

I annonssamarbete med BestSecret

Det här var en av mina bäst bevarade hemligheter förut, som trogna läsare kanske minns. Men vissa hemligheter är helt enkelt för bra för att bevaras som just hemlisar – dom ska man dela med sig av. Med tanke på att det är lön idag tycker jag det är läge att dela med mig av min bästa hemlis.

Jag har sen 2016 varit medlem på BestSecret – ett hemligt modeparadis där medlemmar kan shoppa fina märkesgrejer för 20 – 80% rabatt. Dom har över 3000 varumärken och det som säljs är årets och förra årets kollektioner – det är ingen gammal skåpmat som läggs ut med andra ord. Jag är riktigt glad över att få samarbeta med dom igen för det gav mig möjligheten att uppgradera vårgarderoben för mig och flickorna (Paula har tillräckligt så henne struntade jag i). Att köpa märkeskläder till barnen kan ju kännas ganska bortkastat då dom växer ur dom snabbare än vad min uppmärksamhet hinner slockna på ett tråkigt möte. Ofta tycker jag kläderna är fina och kvalitén gör ju att dom håller bra men det känns ändå inte helt rimligt att lägga ner flera hundralappar på en tröja dom kan ha typ en kvar. Men när man lyckas hitta dom rejält nedsatt är det bara att slå till enligt mig. Jag gillar ju att ha fina grejer på mig så tycker det är trevligt när barnen har fina grejer också.

Om ni hängt med här ett tag så vet ni att det finns få saker jag gillar mer än att göra riktigt bra deals. Ibland ser Paula mig krypa längst med golvet på ICA Maxi för att jag vill hitta dom lägsta priserna. Därför såg jag det nästan som en utmaning att bara klicka hem grejerna med fetast rabatt nu för det här inlägget. Jag gillar att tävla även om det bara är för mig själv och mitt bankkonto. Tänkte visa upp lite av det jag klickade hem (kul att få vara modebloggare för en dag):

Övergångsjacka från Save the Duck – perfekt nu när vi är mellan vinter och vår och man blir lite glad av att vara orange ibland =) Var nedsatt med 83% från ursprungspriset. Baam!

”Köper du en jacka kan du lika gärna köpa fler jackor” som dom gamla grekerna brukade säga. Med tanke på att den här khaki-färgade varianten från Selected Homme var nedsatt med 85% så har jag ju lagt ner mindre pengar på 2 jackor än vad 1 hade kostat i vanliga affären. Är det så – då får man ta två.

Molly kände sig coolare än farsan så fort hon fick på sig nya ylletröjan från Replay (79% rabatt) – varm och cool samtidigt.

Leo fick bland annat en Marc O’Polo tröja som var sänkt med 56%. Hon tyckte den var mysig och tyckte bebisen skulle gosa lite.

Molly blev riktigt nöjd över bomullsjackan från Scotch R’Belle (-75%) och t-shirten med budskapet ”Today is a good day” från Better Rich (-80%). Dagen kunde inte bli annat än bra med dom priserna.

Det här var inte allt vi fick hem men några av mina favoriter, jag tror jag köpte kläder som skulle kostat 20 000 kr och betalade bara 5 000 kr. Hur galet nice är inte det? Vill ni också göra lika galna kap som jag? Då tycker jag ni ska bli medlemmar på BestSecret, passa på nu innan lönen är borta igen. Det kräver att ni är inbjudna dock men eftersom ni är mina polare här så bjuder jag in er – registrera er via den här länken: www.bestsecret.se/hugo så får ni dessutom 200kr att shoppa för när ni handlar för minst 600kr. Hur bra?

Vad tycker ni om mina fynd – något som föll er i smaken?

 

 

Kommentarer

 1. Annelie

  Forsoker registrera mig men det fungerar inte nar jag forsoker valja land. Jag bor i Spanien. Levererar dom inte till Spanien? For ovrigt tack for en helt fantastisk blogg. Du far mig att skratta nastan varje dag 🙂

 2. Johanna

  Tog tillfälle i akt förra gången du hade samma samarbete. Bästa vi gjort! Handlat allt från jackor till skor. Att inte bränna massor av pengar på kvalitetskläder som håller längre känns både bra för plånboken och till viss del miljön 👌

  Fortsätt med det du gör! Du är grym!

 3. Vendela

  Tjena Hugo! Tack för grym blogg.
  Vore intressant att läsa om ni uppmärksammat några specifika egenskaper som Molly och Leo ärvt av er, om ett av barnen är mer lik tex dig än Paula eller tvärt om? Kram!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.