Thailand 2012Uncategorized

Har blivit kines efter 14 timmar på pekings flygplats

Jag har så roligt på Pekings flygplats, skulle nästan kunna flytta hit. Jag har bara varit här i 14 timmar nu. Har suttit och tryckt i mig så mycket godis så att min avföring kommer att lukta choklad blandat med vinergum när det är dags att släppa den. Man kan säga att jag är lite små äcklad av mig själv just nu 🙂

Det var också någon som sa att det var kallt som fan på den här flygplatsen. Så kallt kan det ju inte vara tänkte jag och tog endast med en tröja och ett par byxor. JAG HAR ALDRIG frusit så mycket som jag gjorde i natt. Jag överdriver inte när jag säger att det max var 13 grader här inne. Snåla jävla kineser asså. Stackarna som jobbar som butiksbiträden står med vinterjackor och ser lagom glada ut.

Om några timmar så lyfter i alla fall planet mot Stockholm. Hoppas att någon hämtar mig på Arlanda också.

Kärlek från kinesen som redan längtar tillbaka till stranden

Kommentarer

  1. Vanessa

    Om du beställer mat i deras Burger king kommer du inte bli besviken hamburgarna är tusen gånger godare där än va de är i sverige de grillar dem väl där.. plus att en meny är som tre menyer i sverige.. du får skitmycket mat haha

  2. Luu

    STÖRT jävla kallt , mellanlandade där för några dagar sen .. Trodde jag hae blivit sjuk eller nått för jag frös så .. Å deras nazist säkerhetskontroll, vilket bittert folk!

  3. HEj

    Hej, vilken telefon har du? Hadde du en samsung galaxy s2? Funderar att köpa en, men är den nått att ha? Tacksam för svar!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.