Allmänt

Film ni måste se

Min och Paulas konversation igår. Jag var hyfsat sugen på godis, haha.

Jag förutsatte att Paula hade en gömma eftersom hon ofta gömmer godsaker för mig. Jag fattar mig inte på människor som kan ha godis framme, utan att nalla från det?. Paula är en sån person, det borde vara kriminellt.

Mig måste man gömma allt för. Jag kan inte ha godis hemma, då går jag och tänker på det tills jag har ätit upp skiten. Molly är likadan och Leonore är nog som Paula. Jag kan inte ens ha äckligt godis hemma, jag äter det ändå.

För några veckor sedan åt jag upp tjejernas kinderägg som låg i kylen. Tanken just då var att om jag äter chokladen, men sparar leksakerna inuti så blir alla glada och nöjda. Det visade sig att dom hade stenkoll på att dom hade två kinderägg i kylen. Barn är inte så lättlurade som man kan tro. Molly är iofs en nivå för sig, hon har stenkoll på sina saker.

Status.

Mår: Väldigt bra, ser fram mot veckan och jobb. Jag jobbar mer eller mindre heltid med Clean nu och försöker sköta allt annat samtidigt. Än så länge funkar det hyfsat.

Sovit: Sådär. Jag och Paula var på bio igår. Vi såg ”A star is born”, se den!. Bästa filmen jag sett på länge. Efter bion hade jag svårt att komma till ro och somnade sent. Sedan vaknade jag vid 05 av att Leonore var otröstlig, så är det ibland. Livet.

Molly: Ska hem till en kompis efter förskolan, hyfsat taggad hon var när jag skulle lämna henne. Hon sprang in på förskolan och berättade att hon skulle bli hämtad av sin kompis mamma.

Leonore: Får hänga med mig i eftermiddag, inte skittråkigt det heller.

Paula: och jag ska klättra imorgon. Paula hetsar om att hon kommer vinna också, det värsta är att hon är seriös. Så imorgon ska jag ta ner henne på jorden igen.

Kommentarer

 1. E

  He he.. här gömmer jag mitt om jag har något och andra snor det… Man går och ska ta nåt någon vecka efter, och så finns de inte kvar, fy i va sur man blir då när man tänkt sig att allt är kvar där man gömde det. Får skaffa ett kassaskåp!

 2. Sara

  My gosh är på den nivån att jag inte ens kan ha ljust fluffigt bröd hemma trots att sonen älskar det 😂 tänk dig då hur det ser ut med sötsaker här hemma. Poofff

 3. Moa

  ”För några veckor sedan åt jag upp tjejernas kinderägg som låg i kylen. Tanken just då var att om jag äter chokladen, men sparar leksakerna inuti så blir alla glada och nöjda. Det visade sig att dom hade stenkoll på att dom hade två kinderägg i kylen. Barn är inte så lättlurade som man kan tro. Molly är iofs en nivå för sig, hon har stenkoll på sina saker.För några veckor sedan åt jag upp tjejernas kinderägg som låg i kylen. Tanken just då var att om jag äter chokladen, men sparar leksakerna inuti så blir alla glada och nöjda. Det visade sig att dom hade stenkoll på att dom hade två kinderägg i kylen. Barn är inte så lättlurade som man kan tro. Molly är iofs en nivå för sig, hon har stenkoll på sina saker.” Exakt detta har du då gjort flera gånger…? Eftersom du skrivit nästan exakt samma mening förut…

 4. Laura

  Jag är jämt sötsugen och har varit det så länge jag kan minnas men för ett tag sen köpte jag sån där äkta äppelcider vinäger ”with the mother ” på engelska och dricker varje morgon och kväll ett glas vatten med 2 matskedar äppelcider vinäger i och konstigt nog har det nästan tagit bort mitt sötsug så testa det .

 5. Isabell

  Hej  Paula och Hugo! Skriver till båda er då ni båda är två förebilder inom kost och träning och förhoppningsvis har någon av er tid och lust att svara.

  Jag är en tjej på 25 år som tidigare hållt på med lagsporter men på senare år har jag slutat med det och istället försökt träna på egen hand. Problemet är att jag aldrig kommer någon vart med träningen. Jag är 167 cm lång och väger cirka  66 kilo. Jag skulle vilja bygga muskler men samtidigt få bort min mage. (Folk säger att jag inte är överviktig men jag själv är inte nöjd). Hur skall jag börja träna och äta? Skall jag styrketräna tungt och äta massa eller ska jag stå på crosstrainern och äta lite?

  Snälla hjälp mig på traven!

  Ps. Ert bröllop var sagolikt och längtar efter fler bilder och filmer  från det!

  /Isabell

 6. Linda

  Håller helt med dig angående godisfrågan. Jag klarar inte av att ha godis hemma, sniffar alltid fram gömstället. 😂

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.