Uncategorized

Farsdag

Var det igår och den här pappan unnade sig lite ledigt. Tog ledigt från bloggen hela helgen som förr i tiden och det är skönt samtidigt som det bygger upp en stress. Nog svårt att förstå för dom som inte håller på med det här den inre pressen man har att alltid leverera något och att få folk att komma tillbaka. Det blir som en klump i magen när man går igenom skallen på nåt vettigt att skriva men hittar noll. Dom stunderna hamnar jag alltid i att ”nä får ta och lägga ner bloggen nu”. Men ska försöka att koppla av ibland och sänka kraven.

Farsdag blev i alla fall fin. Paula sov borta men barnen uppvaktade på egen hand med present på sängen ❤️ Sjukt att dom blivit så stora att dom kan göra det. Sen åkte vi hem till mina föräldrar och käkade frukost och firade pappa/farfar. Slutligen slöt vi upp med Paula och gick och käkade pizza. Tyvärr ingen höjdarpizza enligt mig och då har jag hört mycket gott om den. Men en pizza är alltid en pizza som dom gamla grekerna brukade säga!

Kika in ikväll så svarar jag på en känslig fråga som kom i helgen!

Kommentarer

  1. Sara

    Hoppas du inte slutar blogga du är så normal och onormal och rolig att läsa om. Jag tränar inte alls men jag gillar din blogg mycket endå för att du är du. Hoppas du känner att många här gör det när du tycker det är jobbigt med pressen. O gör självklart det som känns bäst för dig, är det o inte blogga på en vecka eller en månad eller o lägga ner så ska du såklart göra det 🙂👍

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.