Fanmail

Fick ett Fanmail på facebook från en kille som heter Pontus. Såhär skrev han:

Gulligt va? Och såhär ser snyggingen ut..


Kommentarer

 1. L

  hahahah palla tjura över att han inte svarar seriöst på frågorna, det här är mkt roligare? -.- hugo du är fööör sköön hahaha!

 2. stina

  vad är det för mening att ha frågestund när du bara skämtar bort det hela med oärliga svar? man märker dina svaga sidor eller saker du inte gjort eller skäms över då du skämtar på vissa frågor… du är fake.

 3. KA

  Paow tar den ju visst i tvåan, det har hon ju själv skrivit på sin blogg. Så du är nog ensam i ert förhållande om att tycka att det är äckligt. 😛

 4. sussan

  kategori : hugo
  vilken hårfärg tycker du paow passar bäst i ?
  kategori: kärlek
  när kommer fler videos på dig och paulina ?

 5. ina

  Snälla Hugo svara på den här frågan!
  Om man har små bröst, bryr sig killen om det om man har sex? skulle han vilja sluta då,eller håna en? skulle det kunna få en kille at typ inte vilja ah ett förhålland med en och är det något han skulle ebrätta för alla tror du? tack för en bra blogg och för att du är så snygg!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.